twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

20 Οκτωβρίου 2009

Ναταλία Λιονάκη: Στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα η μητέρα της...

Η καρδιά της μητέρας ράγισε. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε σε κεντρικό νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου η ταλαιπωρημένη -απ' όσα της έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες- Ευγενία Λιονάκη, μητέρα της ηθοποιού Ναταλίας, που ως γνωστόν απαρνήθηκε τα εγκόσμια και κλείστηκε στο μοναστήρι της Παναγίας της Θεογεννήτορος στο Ηράκλειο της Κρήτης μην έχοντας καμία επαφή με συγγενικά της πρόσωπα.

Η κυρία Ευγενία ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος, επικοινώνησε αμέσως με συγγενείς της και κάλεσαν ασθενοφόρο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», που εφημέρευε. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στηθάγχης.
Λίγο ακόμα -απ' ό,τι της είπαν οι γιατροί- να καθυστερούσε και θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε οξύ έμφραγμα.
Η μητέρα της ηθοποιού έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα, όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις, υπό στενή παρακολούθηση. Της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή -κυρίως ηρεμιστικά- και το πρωί επέστρεψε σπίτι της.

Να θυμίσουμε ότι εξαιτίας του αιφνιδιαστικού περιστατικού με τη Ναταλία Λιονάκη, σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει και ο πατέρας της, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην κόρη του. Δεν έχει μιλήσει σε κανέναν όλο αυτό το διάστημα και είναι κλεισμένος στον εαυτό του.

Μετά την περιπέτεια της υγείας της, επικοινωνήσαμε με την κυρία Ευγενία Λιονάκη, η οποία φανερά καταβεβλημένη μας είπε: «Ενιωσα έναν έντονο πόνο στο στήθος, που συνεχιζόταν για ώρα. Πάλι καλά που γλιτώσαμε το έμφραγμα. Με μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί φοβήθηκαν για έμφραγμα. Μου έδωσαν ηρεμιστικά και με παρότρυναν να μη στενοχωριέμαι. Γίνεται όμως αυτό;»

Να πούμε ότι η κυρία Ευγενία εδώ και περίπου ένα μήνα δεν έχει καμία επαφή με την κόρη της, παρά τις προσπάθειες της ίδιας. Κυρίως μετά την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις», όπου ήταν καλεσμένη η μητέρα, ο δίαυλος επικοινωνίας έκλεισε. Οι γονείς της Ναταλίας, ωστόσο, θέλουν να ελπίζουν ότι η κόρη τους θα δει τη ζωή με διαφορετικό μάτι και θα επιστρέψει κοντά τους. Το γεγονός ότι δεν μιλάνε κιόλας την έχει «γονατίσει».
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick