twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Οκτωβρίου 2009

Πόπη Μαλιωτάκη εναντίον Αγγελικής Ηλιάδη (Κόντρα για τα ενοίκια...)

Μια νέα μεγάλη διαμάχη ξεκίνησε ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και την Πόπη Μαλιωτάκη. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Κους Κους», η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που έμενε η Αγγελική Ηλιάδη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια μαζί με τον Μπάμπη Λαζαρίδη, διεκδικεί με δικαστική απόφαση 30.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ενοίκια τρεισήμισι χρόνων που δεν πλήρωσε το ζευγάρι ποτέ. «Για πέντε μήνες πλήρωσαν ενοίκια. Τα υπόλοιπα τρεισήμισι χρόνια όχι. Αυτή η ιστορία με διέλυσε οικονομικά και ψυχολογικά, παρουσίασα προβλήματα υγείας ύστερα από αυτό», είπε με δηλώσεις της στο «Κους Κους» η ιδιοκτήτρια.



Η υπόθεση όμως περιπλέκεται αρκετά, αφού το συμβόλαιο για την ενοικίαση του σπιτιού ήταν στο όνομα του Μπάμπη Λαζαρίδη και δεν ανέφερε πουθενά το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη. Όπως μάλιστα υποστήριξε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η ίδια προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη γνωστή τραγουδίστρια για να ζητήσει από εκείνη τα χρήματα, όμως η απάντηση που πήρε ήταν «να τα ζητήσει από την κυρία Μαλιωτάκη», δηλαδή τη νόμιμη σύζυγο και συνεπώς κληρονόμο του Μπάμπη Λαζαρίδη.



Από την άλλη, η Πόπη Μαλιωτάκη -που μίλησε στην εκπομπή φανερά αναστατωμένη- απάντησε πως δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια, μιας και έχει αποποιηθεί την περιουσία του Λαζαρίδη, άρα δεν συγκαταλέγεται στους κληρονόμους του. Σε έξαλλη μάλιστα κατάσταση, η κ. Μαλιωτάκη κατηγόρησε την Αγγελική Ηλιάδη για εξωφρενικές απαιτήσεις, οι οποίες δημιούργησαν οικονομικό πρόβλημα στον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα εκείνος να μην πληρώνει τα ενοίκια του σπιτιού: «Φορούσε ρούχα που έκαναν 25.000 ευρώ και ζητούσε συνέχεια αφίσες στους δρόμους και πάρα πολλή διαφήμιση. Πώς νομίζετε ότι έκανε χρυσό δίσκο και πήγε σε καλύτερη δισκογραφική εταιρία και της γράφουν οι καλύτεροι στιχουργοί και συνθέτες; Κι εμένα μου το είχε προτείνει ο Μπάμπης, αλλά δεν το είχα δεχτεί γιατί δεν ήθελα να τον γονατίσω οικονομικά», υποστήριξε η Πόπη Μαλιωτάκη ενώ πρόσθεσε: «Έμενε ο σύζυγος με την ερωμένη και ζητάνε να πληρώσω εγώ, θα τρελαθούμε εντελώς;».



Σε αυτό το σημείο όμως εμπλέκεται στην υπόθεση και η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα προσπαθήσει να πάρει τα χρήματά της και από εκείνους. «Νομικώς δεν έχουμε άλλη διέξοδο, από το να ψάξουμε άλλους συγγενείς που δεν έχουν αποποιηθεί την περιουσία» εξήγησε η δικηγόρος της. Πρόσθεσε όμως: «Η κυρία Ηλιάδη νομικώς δεν είναι υποχρεωμένη να τα πληρώσει, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι ηθικώς υποχρεωμένη να πληρώσει τα ενοίκια για ένα σπίτι στο οποίο έμενε μαζί με τον κ. Λαζαρίδη».
Πηγή : Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick