twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

7 Οκτωβρίου 2009

Σε καταστολή η μητέρα του Κώστα Καραμανλή...


Σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Αλίκη Καραμανλή. Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστα Καραμανλή. Η κακή διάθεση του απελθόντος πρωθυπουργού, ο οποίος παρέδωσε σε βαρύ κλίμα την ηγεσία της χώρας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας της πολυαγαπημένης του μητέρας Αλίκης. Η 89χρονη Αλίκη Καραμανλή, η οποία τα τελευταία χρόνια υπέφερε από την καρδιά της (σ.σ.: πριν από ένα μήνα είχε νοσηλευθεί και πάλι) μεταφέρθηκε στις 3.00 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου οι γιατροί διέγνωσαν καρδιακή κάμψη λόγω πνευμονικού οιδήματος.

Οπως επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης, η κατάσταση της μητέρας του κ. Καραμανλή κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Οπως ήταν φυσικό, στο πλευρό της μητέρας του βρέθηκε από την πρώτη στιγμή μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα και ενημερώθηκαν από τον κ. Μαρτίνη και τους θεράποντες γιατρούς για την κατάστασή της.

Το γεγονός σχολιάστηκε και στην τελετή παράδοσης-παραλαβής που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα ο κ. Παπανδρέου ρώτησε τον κ. Καραμανλή για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του και ευχήθηκε στον τέως πρωθυπουργό να ξεπεραστεί το πρόβλημα.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick