twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Οκτωβρίου 2009

Ήθελε να πουλήσει την γιαγιά της στο ebay!

Η 10χρονη Ζόε Πέμπερτον από το Έσεξ της Βρετανίας κατέβαλε κάθε φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν τα κατάφερε. Προσπάθησε να πουλήσει την 61 ετών γιαγιά της, Μάριον Γκούντολ, μέσω της ιστοσελίδας δημοπρασιών eBay, όμως το εγχείρημά της έγινε αντιληπτό από τους επικεφαλής της ιστοσελίδας και η αγγελία της αποσύρθηκε. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας της ιστοσελίδας, μεταξύ άλλων, απαγορεύεται η εμπορία ανθρώπων.


Η μικρή χαρακτήρισε «ενοχλητική» τη γιαγιά της, διευκρινίζοντας όμως ότι είναι τρυφερή και γλυκιά.


«Προφανώς κι έχουμε κανόνες για την πώληση ανθρώπων. ΄Επρεπε να αποσύρουμε την αγγελία της μικρής, αν και ήταν διασκεδαστική και είχε και προσφορές», επισήμανε εκπρόσωπος της eBay και συνέχισε:«Το παιδί έγραψε ότι η γιαγιά είναι ενοχλητική όμως πρόσθεσε πως της αρέσει να λύνει σταυρόλεξα...Προφανώς και η γιαγιά είχε πλήρη γνώση για το γεγονός. Περιστασιακά λαμβάνουμε τέτοιου είδους αγγελίες».
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick