twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Οκτωβρίου 2009

Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κολέτσα...


Εσπευσμένα -και με άκρα μυστικότητα- στο νοσοκομείο η Χριστίνα Κολέτσα. Με το που την εξέτασαν, συστήθηκε άμεσα η εισαγωγή της! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η όμορφη τραγουδίστρια, που εμφανίζεται στο «Posidonio» μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, το βράδυ της Τρίτης ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως τηλεφώνησε στον καλό της φίλο, τον τραγουδιστή Διονύση Μακρή, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι της για να τη βοηθήσει. Αρχικά, σκέφτηκε να περιμένει λίγο έως ότου απευθυνθεί σε κάποιο γιατρό, όμως επειδή η ώρα περνούσε και ο πόνος δεν υποχωρούσε, ο Διονύσης τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των νοτίων προαστίων.

Εκεί, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και συνέστησαν την άμεση εισαγωγή της. Ετσι και έγινε. Ολη την επόμενη μέρα έκανε εξετάσεις και μοιραία το επόμενο βράδυ η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» στο κέντρο της παραλιακής όπου εμφανίζεται.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η αδελφή της Τζένιφερ Κολέτσα. Η τελευταία ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόλις έμαθε τα καθέκαστα για τη Χριστίνα, έσπευσε αμέσως στην Αθήνα. Εκτοτε, δεν έχει αφήσει την αδελφή της μόνη της ούτε για μία στιγμή. Και ο φίλος της Διονύσης Μακρής όμως την επισκέπτεται στο δωμάτιό της τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα.

Μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Γιγουρτάκη αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν την Κολέτσα να έχει κάνει σχέση με τον Διονύση Μακρή. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν, αλλά ούτε και διέψευσαν ποτέ τις φήμες και τα δημοσιεύματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως από τότε που συνεργάστηκαν ήρθαν πολύ κοντά. Αν κρίνουμε μάλιστα από την ανησυχία του Διονύση όλες αυτές τις μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια της... καρδιάάς τους! Οπως και να ’χει πάντως, είναι πάγια τακτική των δύο καλλιτεχνών να κρατούν χαμηλά τους τόνους στην προσωπική τους ζωη. Ετσι, μυστικό προσπάθησαν να κρατήσουν και το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας. Παρά το γεγονός ότι μέχρι την Πέμπτη ήταν ελάχιστοι εκείνοι που γνώριζαν ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται στο νοσοκομείο, το μαντάτο δεν άργησε να διαρρεύσει και να φτάσει μέχρι τα γραφεία της «Espresso»...
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick