twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

8 Οκτωβρίου 2009

Ναταλία Λιονάκη - Κώστας Καραδήμας : H άγνωστη σχέση τους

Ενας δυνατός έρωτας, ένα απρόσμενο φινάλε και μια απρόβλεπτη κατάληξη. Μια καρμική συνύπαρξη. Δύο άνθρωποι, δύο διαφορετικές ιστορίες που όμως συγκλόνισαν το πανελλήνιο, για διαφορετικούς λόγους o καθένας. Κάποια στιγμή, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», συναντήθηκαν, έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και άφησαν το χρόνο να παίξει τα δικά του παιχνίδια ζωής. Κώστας Καραδήμας και Ναταλία Λιονάκη.

Ο άγνωστος έρωτας της δόκιμης μοναχής με τον αδικοχαμένο ηθοποιό. Στις 15 Μαρτίου ο Κώστας Καραδήμας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο, δύο βήματα μακριά από το «Τζάνειο» νοσοκομείο. Στις 21 Μαΐου η Ναταλία Λιόνακη πέρασε την είσοδο του μοναστηριού, στο Μοχό, του Ηρακλείου Κρήτης. Αρκετά χρόνια νωρίτερα τα δύο αυτά πρόσωπα ήταν μαζί! Σύμφωνα με όσα καταθέτουν σήμερα στην «Espresso» άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του Κώστα Καραδήμα, ο ηθοποιός που «έφυγε» με άγριο τρόπο από τη ζωή και η όμορφη κοκκινομάλλα που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο, το 2003. Τότε έκαναν και οι δύο τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική και η αγάπη τους για την τέχνη τους έφερε κοντά.

Τόσο κοντά που, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν, δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Ηταν η εποχή που η Ναταλία έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, αναλαμβάνοντας έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Φιλοδοξίες». Στα πλατό του εν λόγω σίριαλ η όμορφη ηθοποιός γνώρισε αργότερα τον Μάριο Ιορδάνου, με τον οποίο έκανε σχέση για πέντε χρόνια.

Η γνωριμία της με τον Κώστα Καραδήμα έγινε μέσω συναδέλφων τους και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει. Ανθρωποι από την ίδια παρέα μιλούν για έναν τελείως διαφορετικό -απ’ ό,τι γνώριζαν- Κωνσταντίνο. Μια καινούρια σελίδα στη ζωή του που χαιρόταν και απολάμβανε με κάθε τρόπο. Ρουφούσε την κάθε στιγμή. «Ηταν μια σχέση πολύ τρυφερή» λέει στην «Espresso» η αδελφή του αδικοχαμένου ηθοποιού Βιβή Καραδημητρά, η οποία σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας. «Δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Ετσι κι αλλιώς ο Κωνσταντίνος μιλούσε ελάχιστα για την προσωπική του ζωή. Νομίζω πως το ίδιο χαμηλών τόνων είναι ως άνθρωπος και η Ναταλία. Πάντως μου την είχε συστήσει μετά το τέλος μιας παράστασης στο Λυκαβηττό. Τους συνάντησα στα παρασκήνια και μου είπε ο αδελφός μου: "Βιβή, από δω η κοπέλα μου"! Ηταν η μουσικοθεατρική παράσταση "Ιστορίες μακρινές... κι αλλιώτικες" που είχε παρουσιάσει το 2003 ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός "Μορφές Εκφρασης"».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος του Κώστα, ο ίδιος δήλωνε πολύ ερωτευμένος με τη Ναταλία. Ομως, όπως όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος, έτσι και το ειδύλλιο της Ναταλίας Λιονάκη με τον Κώστα Καραδήμα έκανε τον κύκλο του. Οι δυο τους παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησαν να έχουν επαφές. Οχι πολύ συχνές, γιατί πέρα από τα προσωπικά δεν έτυχε να ξασυναντηθούν και επαγγελματικά. Ομως πάντα μάθαιναν ο ένας τα νέα του άλλου. Το Μάρτιο η Ναταλία πληροφορήθηκε μαζί με όλους την είδηση του τραγικού χαμού του Κώστα Καραδήμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Αντιναυάρχου Λάσκου 1, στον Πειραιά. Ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στη σύλληψη του αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού Φώτη Δαλμήρα. Από την άλλη η ιστορίας της Ναταλίας Λιονάκη. Πριν από λίγους μήνες η όμορφη ηθοποιός εξαφανίστηκε από τα καλλιτεχνικά στέκια. Λίγο αργότερα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση πως απαρνήθηκε τα εγκόσμια και αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick