twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Οκτωβρίου 2009

Προκυρήξεις στο Internet για τις θέσεις γενικών και ειδικών γραμματέων των περιφερειών

Το βράδυ της Πέμπτης αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων της Κυβέρνησης και των Γενικών Γραμματέων Περιφερειών.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν μπαίνοντας σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση, σημειώνοντας τη Γραμματεία ή τις Γραμματείες για τις οποίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ετεροπρότασης, διασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα της συμμετοχής, ενώ όσοι επιλεγούν, θα κληθούν να υποβάλουν αναλυτική κατάσταση της περιουσίας τους.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την 13η Οκτωβρίου 2009.

Την ίδια ώρα, οι νέοι υπουργοί έχουν αρχίσει να ζητούν τις παραιτήσεις των μελών των επιτροπών, όπως ζήτησε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Παπανδρέου, όλες οι επιτροπές πρέπει να καταργηθούν, ενώ εάν ο υπουργός κρίνει ότι κάποια από αυτές είναι απαραίτητη, αυτή θα επανασυσταθεί.

Τις παραιτήσεις των μελών όλων των επιτροπών έχει ήδη ζητήσει η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Εν τω μεταξύ, από νωρίς το πρωί έπιασαν δουλειά την Πέμπτη οι υπουργοί ζητώντας ενημέρωση από τα υπηρεσιακά στελέχη των υπουργείων για τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης ερωτηθείς δήλωσε ότι «έχουμε σηκωμένα τα μανίκια γιατί η δουλειά είναι πολλή, αλλά καλύτερα να μιλήσουν τα έργα μας και όχι εμείς». Επίσης, ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λονέρδος δήλωσε εργασιομανής.
Star

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤ.2009 ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ !

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick