twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Οκτωβρίου 2009

Ρουσφετολογική μοριοδότηση όσων εργάζονται στα STAGE καταγγέλει η ΓΣΕΕ

Την έντονη αντίδραση της ΓΣΕΕ προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Εργασίας για μοριοδότηση μέσω του ΑΣΕΠ, όσων εργάζονται με καθεστώς stage.

Οι κκ. Λοβέρδος και Κουτρουμάνης κατά την επίσκεψή τους στον ΟΑΕΔ, βρήκαν την αντίσταση του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, ο οποίος σήμερα προήδρευε στον οργανισμό, αφού θεσμικά η συνομοσπονδία κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου.

Η ΓΣΕΕ ζητά να μην ισχύσει η μοριοδότηση γιατί έτσι δεν θα υπάρχει ισονομία στους διαγωνιζόμενους και οι προσλήψεις θα θεωρούνται ρουσφετολογικές.

Εντωμεταξύ η ηγεσία του υπουργείου εργασίας προωθεί μέσω του ΟΑΕΔ τη χαρτογράφηση των εργαζομένων με καθεστώς stage, οι οποίοι ξεπερνούν τις 40.000.

Μεγάλο αγκάθι στη ρύθμιση του προβλήματος είναι η μονιμοποίηση όσων έχουν συμπληρώσει 48μηνο, αλλά και το τι θα γίνει με όσους κλείνουν διετία, οι οποίοι μπορούν επίσης να εγείρουν θέμα μονιμοποίησης.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick