twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Νοεμβρίου 2009

Προβάδισμα Σαμαρά και ντέρμπι με Μπακογιάννη δείχνουν οι τελευταίεες δημοσκοπήσεις


Προβάδισμα Σαμαρά στο σύνολο των ψηφοφόρων αλλά και εικόνα «ντέρμπι» μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ δείχνει η δημοσκόπηση της GPO που παρουσιάσθηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Μega.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο των ψηφοφόρων, στις απαντήσεις στο ερώτημα «ποιον θέλουν αρχηγό της ΝΔ», 39,1% προτιμά για αρχηγό τον Α. Σαμαρά έναντι ποσοστού 29,5 % για τη Ντ. Μπακογιάννη και 13,9% για τον Π.Ψωμιάδη. Ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ όμως η κ. Ντ. Μπακογιάννη προηγείται με βραχεία κεφαλή (με 42,8% έναντι 42,7% του Α. Σαμαρά και 9,4% του Π.Ψωμιάδη).


Αλλά και στο ερώτημα ποιον προτιμούν για αρχηγό μόνο μεταξύ Α. Σαμαρά και Ντ. Μπακογιάννη, ο μεσσήνιος πολιτικός προηγείται στο σύνολο των ψηφοφόρων με 51,2% έναντι 39,1% της πρώην υπουργού Εξωτερικών. Εικόνα «θρίλερ» υπάρχει όμως και πάλι μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ, με τον Α. Σαμαρά να προηγείται με διαφορά 0,3% (46,8% έναντι 46,5% της Ντ. Μπακογιάννη).

Ο Α. Σαμαράς προηγείται και στην καταλληλότητα για αρχηγός στο σύνολο των ψηφοφόρων (με 40,7% έναντι 35,7% της Ντ. Μπακογιάννη και 9,7% του Π.Ψωμιάδη), ενώ και σε αυτό το ερώτημα υπάρχει αμφίρροπη μάχη ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ (43,7% για τη Ντ. Μπακογιάννη έναντι 43,0% του Α. Σαμαρά και 6,2% του Π. Ψωμιάδη).

Η Ντ. Μπακογιάννη προηγείται πάντως με συντριπτικό ποσοστό στην παράσταση νίκης, με 69,7% έναντι 20,4% του Α. Σαμαρά στο σύνολο και με 64,9% έναντι 24% ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ.
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick