twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Νοεμβρίου 2009

Το δράμα του Γιάννη Πάριου

Ενα από τα πιο αγαπημένα του ανίψια, ο γιος της μεγαλύτερης αδερφής του Γεωργίας «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο. Ο 50χρονος άνδρας «έσβησε» ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε πρόβλημα με την καρδιά του - συγκεκριμένα, ανεύρυσμα αορτής. Ο χαμός του βύθισε σε πένθος ολόκληρη την οικογένεια και πιο πολύ τον Γιάννη Πάριο, ο οποίος είναι στενά συνδεδεμένος με την αδερφή του και είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της. Η τραγωδία είναι μεγάλη, καθώς η αδερφή του Γεωργία είχε χάσει πριν τέσσερα χρόνια και την κόρη της - και δη, από την ίδια ασθένεια.

Οπως μας είπαν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη, ο «τραγουδιστής του έρωτα» είναι συγκλονισμένος και το μόνο για το οποίο νοιάζεται αυτές τις ώρες, είναι να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του αδερφή, η οποία περνά τις πιο τραγικές ώρες της ζωής της.

Ο Γιάννης Πάριος προσπαθεί να τη στηρίξει ψυχολογικά, να σταθεί στο πλευρό της. Ο καλλιτέχνης, που αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας του (πρόσφατα υποβλήθηκε σε

χειρουργική επέμβαση στο πόδι), δοκιμάζεται για δεύτερη φορά. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής βγήκε χθες από την πίσω πόρτα του «Metropolitan», καθώς -όπως είναι φυσικό- δεν ήταν σε θέση να κάνει καμία δήλωση... Η ψυχολογία του είναι πολύ πεσμένη. Ο Γιάννης Πάριος προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Στην πίσω άκρη του μυαλού του υπάρχει η έγνοια του για τους εργαζομένους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, το οποίο θα παραμείνει αναγκαστικά κλειστό για μικρό χρονικό διάστημα.

Ομως, όλοι τού συμπαραστέκονται σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει, κατανοώντας ότι η δουλειά -αυτές τις ώρες- δεν είναι προτεραιότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σπουδαίος ερμηνευτής θα επιστρέψει την επόμενη Παρασκευή στην πίστα, καθώς θέλει να τηρήσει τη συμφωνία του με τον επιχειρηματία.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick