twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

10 Νοεμβρίου 2009

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Ανακοινώθηκε η καταδίκη του Γεωργιανού σε 20 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και 10 μήνες φυλάκιση για τα αδικήματα της κλοπής, της οπλοχρησίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας τον έκρινε, ομόφωνα, ένοχο για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου αλλά κατά πλειοψηφία του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Οι τακτικοί δικαστές και ένορκοι έκριναν ότι πρέπει να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ μετέτρεψαν σε κλοπή την εις βάρος του κατηγορία για ληστεία.

Το ελαφρυντικό του αναγνωρίστηκε με ψήφους 4 έναντι 3.

Η εισαγγελέας πρότεινε να καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για την ανθρωποκτονία.

Για την κλοπή η προτεινόμενη ποινή είναι 10 μήνες, για το αδίκημα της οπλοχρησίας προτείνεται η ποινή των 6 μηνών, για την παράνομη είσοδο στη χώρα προτείνεται ποινή 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Το δικαστήριο ομόφωνα απέρριψε τον ισχυρισμό της υπεράσπισης για το βρασμό της ψυχικής ορμής

Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick