twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Νοεμβρίου 2009

Κώστας Καραδήμας : Ποιοι απειλούν την αδελφή του δολοφονηθέντος...

«Αν συνεχίσεις να ψάχνεις, θα σε στραγγαλίσουμε!» Εφιαλτικές στιγμές ζει τον τελευταίο καιρό η αδελφή του Κωνσταντίνου Καραδήμα από ανθρώπους που με κάθε τρόπο προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα. Κι ενώ προσπαθεί να επουλώσει τις νωπές πληγές από το θάνατο του αδελφού της θέλοντας να απαντήσει στα βασανιστικά «γιατί», κάποιοι φαίνεται ότι ανησυχούν για την εξέλιξη των ερευνών. Θέλουν η ιστορία να σταματήσει εδώ. «Αν ήταν ο δράστης στη φυλακή, θα με απειλούσαν;» αναρωτιέται η Βιβή Καραδημητρά, αδελφή του Κωνσταντίνου.

Δεν είναι όμως η μόνη. Απειλές δέχονται -σχεδόν σε καθημερινή βάση-και άλλα οικεία πρόσωπα του αδικοχαμένου ηθοποιού. Οπως η επιστήθια φίλη του, η ηθοποιός Μαρία Ξενουδάκη. Απειλητικά τηλεφωνήματα με την υπόδειξη «κλείστε το στόμα σας», αλλά και «προειδοποιητικές» παρακολουθήσεις προκειμένου να αισθάνονται την... ανάσα τους τους έχουν κάνει να φοβούνται και τη σκιά τους.

Οσοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν τον τρόπο που «έφυγε» ο Κωνσταντίνος και αναζητούν το «γιατί» έχουν γίνει στόχος. Ηδη η αστυνομία έχει λάβει γνώση των σοβαρών αυτών καταγγελιών.

Ο Κωνσταντίνος τα μεσάνυχτα της 15ης Μαρτίου βρέθηκε νεκρός έξω από την είσοδο της
πολυκατοικίας της οδού Αντιναυάρχου Λάσκου 1, στον Πειραιά, δύο βήματα μακριά από το Τζάνειο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σήμερα μιλάμε για δολοφονία, για την οποία κατηγορείται ο αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού Φώτης Δαλμήρας.

Ειρωνεία της τύχης, το ότι μία εβδομάδα πριν την τραγική ημέρα ο ηθοποιός γιόρταζε με φίλους στη Γερμανία την πρόσληψή του στο Εθνικό Θέατρο του Βερολίνου. Λίγες ώρες αργότερα μία δυσάρεστη είδηση που αφορούσε την οικογένειά του τον υποχρέωσε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πιο περίεργο παιχνίδι της μοίρας, αφού θα μπορούσε να έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα. Κάτι που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας, αλλά αποτελεί αγκάθι στη ψυχή των δικών του ανθρώπων. Αυτών που ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει την απουσία του. Οχι πως ο Κωνσταντίνος θα γυρίσει πίσω, αλλά το μεγάλο «γιατί» τους βασανίζει.

Επτά μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού, η αδελφή του Βιβή δέχεται απειλές για τη ζωή της, ενώ συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της για να βρεθεί ο ένοχος που βύθισε σε πένθος την οικογένειά της.

Φόβους όμως ότι ενδεχομένως να κινδυνεύει εκφράζει και η ηθοποιός Μαρία Ξενουδάκη, που υπήρξε συνεργάτις και επιστήθια φίλη του. Η ηθοποιός, γνωστή στο θεατρόφιλο κοινό για τις πρωτοποριακές παραστάσεις της στο «Αντιθέατρο», υπήρξε από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του ηθοποιού.

Μίλησε για τελευταία φορά μαζί του μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του και σήμερα αποκαλύπτει στην «Espresso» τα σχέδια του Κωνσταντίνου για ευρωπαϊκή καριέρα. «Ο Κωνσταντίνος πέρασε από οντισιόν στο Εθνικό Θέατρο του Βερολίνου και πέτυχε. Μιλούσε άπταιστα τη γερμανική γλώσσα και τον κάλεσαν για να εργαστεί. Εκεί σχεδίαζε να βρεθεί αυτό το χειμώνα» μας λέει η ηθοποιός και συνεχίζει: «Ολοι μου έλεγαν ότι η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο ήταν καρμική. Ηταν έξυπνος, δραστήριος και βοηθούσε πολύ. Τον εμπιστευόμουν απόλυτα. Ηταν περήφανο παιδί, παρ’ ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα».

Η αδελφή του Κωνσταντίνου Καραδήμα, Βιβή Καραδημητρά εξακολουθεί να δίνει τον αγώνα της για να βρεθούν οι ένοχοι. «Θα βγει άκρη. Δεν θα σταματήσω. Προχθές δέχτηκα τηλεφώνημα και με απείλησαν ότι θα με στραγγαλίσουν. Αν ήταν ο δράστης στη φυλακή, θα με απειλούσαν;» αναρωτιέται...
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick