twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

15 Νοεμβρίου 2009

Σοβαρή καταγγελία του Ευάγγελου Βενιζέλου για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Από το troktiko


Μια καταγγελία - βόμβα που ...ξετινάζει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο έκανε ο υπουργός Άμυνας Β.Βενιζέλος που θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις κατά του γνωστού δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση του, αναφέρει ότι στα κτίρια που στεγάζεται ο Μάκης Τ με το portal και την εφημερίδα του είναι και ο έμπορος οπλικών συστημάτων Νίκος Κιολείδης!

Μάλιστα πριν μια εβδομάδα η εφημερίδα του Μάκη Τ. έκανε ρεπορτάζ για τα τεθωρακισμένα που ήθελε να πάρει η εταιρεία την οποία το δημοσίευμα προωθούσε!!! Επίσης αναφέρει ότι ο Κιολείδης επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της εφημερίδας του Μάκη.

Είναι η πρώτη φορά που υπουργός της κυβέρνησης κάνει ευθεία επίθεση και μιλάει ...

έμμεσα για...στημένα δημοσιεύματα με στόχο να τον πλήξουν προσωπικά επειδή δεν εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα(όπως ουσιαστικά λέει ο ίδιος).

Αυτό που επιβεβαιώνεται πλήρως είναι ότι ο Μάκης έχει τα ίδια κτίρια με του Κιολείδη και ότι συμπτωματικά(λέμε εμείς) η εφημερίδα του από τότε που βγήκε χτυπάει τον υπουργό Άμυνας.

Μάλιστα είχε και άρθρο όπως καταγγέλει ο Βενιζέλος που προωθούσε τα συμφέροντα του.

Εδώ Μάκη η γυναίκα του Καίσαρα δεν φθάνει να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται.

Στο τελευταίο μέρος της καταγγελίας του ο Β.Βενιζέλος αναφέρει:

"Ως προς το δεύτερο ερώτημα, το μόνο νέο στοιχείο είναι η ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Παρατήρησα μάλιστα ότι στο φύλλο του VETO της περασμένης Κυριακής υπήρχε -εκτός της επίθεσης σε εμένα και τον κ. Πρόεδρο της Βουλής- ανυπόγραφο ολοσέλιδο δημοσίευμα για την προμήθεια των τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης και μεταφοράς προσωπικού που κατέληγε σε απερίφραστη προώθηση πρότασης συγκεκριμένης επιχείρησης συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Στο 17o χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη συμβολή των οδών Πηγών και Ερυμάνθου της Νέας Κηφισιάς, στεγάζονται τόσο η εφημερίδα VETO όσο και η επιχείρηση αυτή, ο ιδιοκτήτης της οποίας σύμφωνα με σχόλια εργαζομένων της εφημερίδας στο διαδίκτυο, επισκέπτεται συχνά τα γραφεία της. Είναι συνεπώς αναγκαία μία εξήγηση και από τις δύο γειτνιάζουσες συμπτωματικώς επιχειρήσεις, αυτή της εφημερίδας και αυτή των οπλικών συστημάτων".

1 σχόλιο:

IMOLAOS είπε...

ο έμπορος οπλικών συστημάτων Νίκος Κιολείδης δεν θα μείνει άνεργος με την κρίση και δεν έχει πελάτες τους ληστές των περιπτέρων.

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick