twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Νοεμβρίου 2009

Βρέθηκε νεκρός ο δημοσιογράφος που είχε δηλώσει τρανσέξουαλ

Ο Αθλητικογράφος των LA Times, Mike Penner, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο όταν ανακοίνωσε ότι είναι τρανσέξουαλ και σκοπεύει να γίνει γυναίκα, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, είναι πολύ πιθανό ο Penner να έδωσε τέλος στη ζωή του.

"Ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους αρθρογράφους, που συνεργάστηκα ποτέ και παράλληλα ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος" δήλωσε συντετριμμένος ο αρχισυντάκτης του αθλητικού τμήματος των LA Times, Mike James.

Ο επί 25 χρόνια αθλητικός ρεπόρτερ, τον Απρίλιο του 2007 αποκάλυψε με άρθρο του στην εφημερίδα ότι ήταν τρανσέξουαλ και σκόπευε να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Οι συνεργάτες του και οι αναγνώστες, είχαν μείνει άφωνοι.

Στο άρθρο του ο Pener, παραδεχόταν ότι ήταν πολύ δύσκολο να τολμήσει να μιλήσει για

το μεγάλο του μυστικό, μετά από τόσα πολλά χρόνια. Σύμφωνα με το Reuters, το συγκεκριμένο άρθρο έγινε ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας και προκάλεσε πολλές και έντονες συζητήσεις.

Πάντως μέχρι να τον βρει ο θάνατος, ο Pener, δεν είχε προχωρήσει στην αλλαγή φύλου. Τον Οκτώβριο του 2008 και μετά από τον θόρυβο γύρω από τα όσα είχε γράψει, επέστρεψε στην δουλειά του ως άνδρας και δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα.
News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick