twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Νοεμβρίου 2009

Ειδικοί φρουροί κακοποίησαν αλλοδαπή γυναίκα

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΥΣ


Σοκ προκαλεί το περιστατικό με τους ειδικούς φρουρούς οι οποίοι κακοποίησαν στην Κυψέλη μια αλλοδαπή γυναίκα η οποία είχε μαζί και το παιδί της. Όταν προσπάθησε με το καροτσάκι να περάσει το δρόμο οι ειδικοί φρουροί δε σταμάτησαν με συνέπια κάποιοι από τους...


περαστικούς να τους ακινητοποιήσουν. Τότε αυτοί βγήκαν από το αυτοκίνητο, πέρασαν στη γυναίκα χειροπέδες, ενώ δεν την άφησαν να πάρει μαζί το μωρό.
Η γυναίκα όπως δήλωσε, φώναζε και το παιδί τα ούρλιαζε χωρίς να μπορεί να το δεί, όμως οι ειδικοί φρουροί δεν έδιναν καμία σημασία, μάλιστα όσοι περαστικοί βρέθηκαν στο σημείο φώναζαν στους αστυνομικούς , οι οποίοι τους απειλούσαν ότι θα του κάνουν μήνυση.
Ο δικηγόρος της γυναίκας αναφέρθηκε στο ΘΕΜΑ 989 για εκκολαπτόμενους Κορκονέους.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ειδικοί φρουροί υπηρετούν στη Γλυφάδα και στα Καμίνια, ενώ έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως κανένας δεν έχει καλέσει τη γυναίκα να καταθέσει.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick