twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Δεκεμβρίου 2009

Βίντεο και όλες οι λεπτομέρειες από τον γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη


Με κουμπάρα; Τη 19χρονη κόρη της Μαρίζα σε ένα γάμο-υπερπαραγωγή. Μέχρι τεχνητό χιόνι εξασφάλισε ο γαμπρός για τις ανάγκες του γάμου. Αποκαλύψαμε το κρυφό μυστικό του ζευγαριού και τώρα τη... συνοδεύουμε νυφούλα στην εκκλησία! Η «Espresso» βρέθηκε στο γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη και του κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλου, μοιράστηκε τη χαρά των νεόνυμφων και των λιγοστών καλεσμένων συγγενών και απαθανάτισε τις πλέον συγκινητικές στιγμές της λαμπερής παρουσιάστριας.

Ιδιαίτερα τρακαρισμένη η Χριστίνα από την παραμονή κιόλας του γάμου, όπως εκμυστηρεύτηκε σε δικούς της ανθρώπους, πρώτη φορά στη ζωή της ένιωθε τόση αμηχανία. Παρ’ όλο που είναι η δεύτερη φορά που ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας (αυτή τη φορά πιο ώριμη και κατασταλαγμένη), καρδιοχτυπούσε σαν στο πρώτο της ραντεβού. «Ελεγα σε συνεργάτες μου στην εκπομπή πως αν δεν χάσω τον έλεγχο την ώρα του μυστηρίου από τη συγκίνηση και το τρακ, μπορώ τότε να παρουσιάσω μέχρι και τα Οσκαρ!» μας εκμυστηρεύτηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Η νύφη έφτασε με τζιπ το οποίο οδηγούσε η κόρη της Μαρίζα, ενώ ακολουθούσε πομπή αυτοκινήτων με τους στενούς συγγενείς. Ανάμεσά τους η μητέρα της Χριστίνας, η κυρία Καίτη, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της, και η αδερφή της Ανθή, η οποία μοιάζει εντυπωσιακά με την παρουσιάστρια. Η νύφη έστησε τον γαμπρό περίπου μισή ώρα, αλλά εκείνος δεν έχασε ούτε λεπτό το χιούμορ του. Ηταν σίγουρος για την αγαπημένη του. Κομψός, με μοβ γραβάτα και ασορτί μαντίλι, αστειευόταν με τους γύρω του χωρίς να κοιτάζει το ρολόι.

Με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση το ζευγάρι ορκίστηκε ενώπιον ανθρώπων και Θεού αιώνια πίστη στο παρεκκλήσι του Αγίου Βασιλείου, στο Πικέρμι. Η επιλογή του ναού δεν ήταν τυχαία: βρίσκεται επί της οδού Χρήστου Αδαμόπουλου, δρόμος που φέρει το όνομα του πατέρα του γαμπρού, πρώην κοινοτάρχη της περιοχής!

Τη νύφη παρέδωσε ο ξάδερφος της Χριστίνας, ενώ ίσως η πιο συγκινητική στιγμή της τελετής ήταν όταν η κόρη της παρουσιάστριας τούς άλλαξε τα στέφανα, καθώς το ζευγάρι την επέλεξε και για κουμπάρα!

Η κυρία Καίτη (μητέρα της Χριστίνας), όπως ήταν φυσικό, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς. Ευτυχισμένη δίπλα στο πλευρό του πατέρα της και η Τριανταφυλλιά, κόρη του κοινοτάρχη. Στην τελετή ήταν και η πολυαγαπημένη αδελφή της Χριστίνας, Ανθή. Το γαμπρό καμάρωναν τα δύο του αδέλφια και φυσικά τα ανίψια τους. Το μυστήριο παρακολούθησαν αυστηρά και μόνο στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

Οσο λιτή ήταν η τελετή τόσο εντυπωσιακό ήταν αυτό που ακολούθησε. Ενας γάμος-υπερθέαμα, όπως αρμόζει στην οικοδέσποινα του «Super Star». Το ζευγάρι έφυγε με το αυτοκίνητο του γαμπρού, μια πολυτελέστατη Mercedes και κατευθύνθηκε στο κέντρο «Δουκάτο», εκεί που πριν ένα περίπου μήνα ο Θανάσης Αδαμόπουλος της ζήτησε το χέρι. Αυτή τη φορά για να μοιραστούν τη χαρά τους με εκατοντάδες φίλους.

Ο κοινοτάρχης τής επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Ούτε καλεσμένη σε εκπομπή να ήταν η Χριστίνα. Με το που έφτασαν στο κέντρο ξαφνικά άρχισε να χιονίζει. Το προαύλιο «ντύθηκε» στα λευκά. Εχοντάς τα χαμένα, η Χριστίνα προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Στο χώρο, που ήταν διακοσμημένος εντυπωσιακά, με στολισμό που θύμιζε σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας, αντί για βιβλίων ευχών υπήρχε ένας τεράστιος πίνακας όπου οι καλεσμένοι έγραφαν τις ευχές του. Το ζευγάρι έκοψε μαζί τη γαμήλια τούρτα και χόρεψε αγκαλιασμένο. Η βραδιά για όλους κύλησε με απίστευτο κέφι, αφού η Χριστίνα και ο σύζυγός της ξέρουν να ξαφνιάζουν τους καλεσμένους τους. Την ερχόμενη Τετάρτη αναχωρούν για γαμήλιο ταξίδι στη Μαδρίτη.

Δείτε τι δήλωσε το νιόπαντρο ζευγάρι στην κάμερα του Star.
Espressonews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick