twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

28 Δεκεμβρίου 2009

Φωτογραφίες από τον γάμο της Χριστίνας Λαμπίρη...


Λίγες μέρες μετά τα γενέθλιά της και δυο μέρες ύστερα από τη γιορτή της, η Χριστίνα Λαμπίρη έζησε την ωραιότερη μέρα της ζωής κάνοντας έτσι το μήνα Δεκέμβριο πιο αγαπημένο της μήνα για έναν ακόμη λόγο!

Η παρουσιάστρια του "Super Star" "πάντρευε" για πολλά χρόνια όλους τους επώνυμους της σόουμπιζ και να που σήμερα, έφτασε και η σειρά της!

Όπως έχει δηλώσει, αυτό δεν το περίμενε ούτε το σκεφτόταν ποτέ ότι θα το ξαναέκανε για δεύτερη φορά!

Το panoramapress.gr βρέθηκε στον ιερό ναό στην ώρα του για να εξασφαλίσει για τους φίλους του όλες τις λεπτομέρειες!

Είκοσι λεπτά κράτησε η αγωνία του κοινοτάρχη Πικερμίου. Τόσο άργησε - όπως προστάζει

η παράδοση - το Χριστινάκι μέχρι να συναντήσει τον μέλλοντα σύζυγό της και να του δώσει το΄παραδοσιακό φιλί στο κατώφλι της εκκλησίτσας.


Ο γαμπρός έφτασε στο ξωκλήσσι του Αγίου Βασιλείου, όπου τελέστηκε το μυστήριο ακριβώς στις επτά και μισή μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Θανάσης Αδαμόπουλος φορούσε μαύρο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μωβ γραβάτα και λευκό λουλούδι στο πέτο.

Φορούσε ένα λευκό μακρύ και στενό νυφικό του οίκου Pronovia. Τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα αλογοουρά και τα στόλισε με ολόλευκα λουλούδια, ενώ το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό, αλλά τόνιζε τα υπέροχα μάτια της.

Συγκινημένη από χαρά ήταν η κόρη της Χριστίνας, Μαρίσα, η οποία μάλιστα, εκτός του ότι ήταν κουμπάρα του ζευγαριού, οδήγησε και το αυτοκίνητο της νύφης μαμάς της!


Ο στολισμός βασίστηκε σε λευκές ορχιδέες και φτερά, ενώ ο διάδρομος, στον οποίο περπάτησε το ζευγάρι ήταν γεμάτος με ροδοπέταλα και... τεχνητό χιόνι! Γιατί η Χριστίνα ήθελε ένα γάμο έτσι ακριβώς, όπως τον φανταζόταν! Παραμυθένιο...

Και μην αναρωτιέστε αν του πάτησε το πόδι, γιατί μάλλον θα σας απογοητεύσει η εκρηκτική Τοξοτίνα!

Αμέσως μετά το μυστήριο, η Χριστίνα Λαμπίρη και ο Θανάσης Αδαμόπουλος δήλωσαν στις κάμερες πόσο ευτυχισμένοι νιώθουν και έφυγαν για το τραπέζι, που έγινε σε κοσμικό κέντρο της περιοχής.

Εκεί το ζευγάρι έκανε θεαματική είσοδο με ηχητική υπόκρουση το κομμάτι των Abba, "Dancing Queen", το οποίο λατρεύει η παρουσιάστρια.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με τους καλεσμένους να μην ξεπερνάνε τους σαράντα και παρά το γεγονός ότι ο χώρος που έγινε το μυστήριο ήταν γεμάτος από κάμερες και φωτογράφους, το ζευγάρι δε δυσαρεστήθηκε στιγμή.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους κράτησαν τις παραδόσεις και την προηγούμενη νύχτα κοιμήθηκαν χωριστά, ενώ ο γαμπρός δεν είχε δει το νυφικό της νύφης.

Όσο για το γαμήλιο ταξίδι; Αυτό θα γίνει αρκετά αργότερα στην Ισπανία, εκεί όπου "γεννήθηκε" ο έρωτάς τους.








Panoramapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick