twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Δεκεμβρίου 2009

Τι τρόμαξε τις κυρίες του Κολωνακίου...

Ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν απο το σοκ οι κυρίες της «υψηλής κοινωνίας» του Κολωνακίου που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ληστείας. Το περιστατικό συνέβη σε επώνυμο κομμωτήριο που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, σε ώρα αιχμής.

Aναγνωρίσιμες κυρίες και φυσικά ανυποψίαστες, με την φροντίδα των υπαλλήλων έβαφαν, στέγνωναν και χτένιζαν τα μαλλιά τους για να είναι έτοιμες για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, όταν εντελώς ξαφνικά είδαν έναν άνδρα να εισβάλλει στο μαγαζί και με την απειλή όπλου να ζητάει απο την ταμία τις εισπράξεις.

Οι κυρίες «πάγωσαν» απο τον φόβο τους και ακουφίσθηκαν μόνο όταν τον είδαν να αποχωρεί με «λεία» 1500 ευρώ, από ό,τι έμαθαν αργότερα. Μάλιστα κάποια απο αυτές σχολιάζοντας το περιστατικό έλεγε σε άλλες πελάτισσες ότι ευτυχώς που δεν αρνήθηκε η υπάλληλος να δώσει τα χρήματα,διαφορετικά φαντάζεσθε τι θα επακολουθούσε.

Τελικά οι ληστές δεν σέβονται ούτε την «ιερή ώρα» του κομμωτηρίου...
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick