twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Δεκεμβρίου 2009

Σοκάρουν τα καλλιστεία βαμπίρ που θα γίνουν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα...


Σάλος έχει ξεσπάσει με την ανακοίνωση ότι τις παραμονές των Χριστουγέννων θα λάβει χώρα στην Αθήνα ο διαγωνισμός «Miss Sexy Vampire Greece».Αν και για τους διοργανωτές πρόκειται απλά για ένα event, μέσα από το οποίο, σύμφωνα...

με τα λεγόμενα τους, έχουν σκοπό να περάσουν κοινωνικά μηνύματα, για την πλειοψηφία η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ένα προκλητικό ξενόφερτο εγχείρημα που στόχο έχει να προωθήσει, αλλά και να προσηλυτίσει τους νέους σε περίεργες και επικίνδυνες φιλοσοφίες.

Το γεγονός μάλιστα, ότι μερίδα των διαγωνιζομένων πρεσβεύουν μια διαφορετική στάση ζωής κι έναν ξεχωριστό τρόπο σκέψης ξεσπά ακόμα μεγαλύτερη θύελλα αντιδράσεων, καθώς μέρα με την ημέρα, οι υποψηφιότητες αλλά και οι υποστηρικτές της διοργάνωσης αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

«Ο διαγωνισμός μας δεν έχει καμία σχέση με τον σατανισμό ούτε με την προώθηση καμίας άλλης φιλοσοφίας. Όποιος εξακολουθήσει να διαδίδει τέτοιες φήμες θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι θα αναγκαστούμε να τον δαγκώσουμε!», υποστηρίζει χαριτολογώντας ο εκπρόσωπος του διαγωνισμού κ. Αργύρης Καράνης.
http://www.stifora.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick