twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Δεκεμβρίου 2009

Μυστηριώδης αυτοκτονία μαιευτήρα στην Αθήνα


Πυκνό μυστήριο καλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στην αυτοκτονία γνωστό μαιευτήρα της Αθήνας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του εντός του μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου όπου εργαζόταν. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής το νοσοκομείο εφημέρευε και ο 45χρονος γιατρός είχε βγει από το θάλαμο τοκετών και ετοιμαζόταν για τον επόμενο τοκετό. Καθώς η ώρα περνούσε και δεν εμφανιζόταν, οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, μέχρι που ήρθαν αντιμέτωποι με το τραγικό θέαμα.

Συνάδελφός του που τον έψαχνε, σοκαρισμένος, τον εντόπισε απαγχονισμένο σε βοηθητικό χώρο, με σεντόνι που είχε κρεμάσει από σωλήνα που υπήρχε σε αυτόν. Ποια ήταν άραγε η αιτία που οδήγησε τον 45χρονο σε αυτή την πράξη; «Αντιμετώπιζε μεγάλα οικογενειακά

προβλήματα» λένε οι φίλοι και οι συνάδελφοί του.

Ο αυτόχειρας, που είχε παντρευτεί πριν από δεκατρία χρόνια, τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά. Ολοι όσοι τον γνώριζαν μιλάνε για μια «ανατροπή» στη ζωή του, για ένα «αγκάθι» στην ευτυχία του, που το προκάλεσε το οικογενειακό του περιβάλλον. Αυτή άραγε να ήταν και η αιτία που τον έσπρωξε να περάσει την αγχόνη γύρω από το λαιμό του;

Το βέβαιο είναι ότι όσον αφορά τα επαγγελματικά του δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα, ήταν ένας επιτυχημένος επιστήμονας. Τα δύο τελευταία χρόνια εργαζόταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπου και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η σύζυγός του έχει τελειώσει την Ιατρική με ειδικότητα παιδιάτρου, αλλά δεν έχει εξασκήσει ποτέ το επάγγελμα. Επειδή προέρχεται από ιδιαίτερα εύπορη οικογένεια, επέλεξε να ασχοληθεί με την επιχείρηση που διατηρεί ο πατέρας της.

«Βρισκόταν σε αδιέξοδο, ήταν καταπιεσμένος. Ισως από αυτή την πίεση που δέχθηκε να συνέβησαν όλα. Η δύσκολη κατάσταση που βίωνε οδήγησε και στο διαζύγιό του. Ενδεχομένως αυτή την κατάληξη του γάμου του και όλα αυτά που είχε περάσει να μην μπόρεσε να τα αντέξει» λένε χαρακτηριστικά όσοι γνώριζαν τον μαιευτήρα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές η οικογένειά του, ο γιατρός αντιμετώπιζε προβλήματα που θεωρούνται συνήθη για κάθε άνθρωπο και δεν είχε περάσει από το μυαλό τους ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο, καθώς δεν είχε πει ή δείξει κάτι που να τους κάνει να υποψιαστούν. Η κηδεία του έγινε χθες το μεσημέρι.
Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick