twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Δεκεμβρίου 2009

Σοκ από το άγριο έγκλημα στην Ερέτρια

Σοκ στους κατοίκους της Ερέτριας έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία μιας 55χρονης συγχωριανής τους, η οποία βρέθηκε σφαγμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της.

Η γυναίκα, η οποία έμενε μόνη της, δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την παραμονή των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι γείτονές της, οι οποίοι ειδοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας την αστυνομία.

Οταν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή στο κρεβάτι της μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η γυναίκα (που ήταν ημίγυμνη και σε κατάσταση αρχικής σήψης) έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι σε όλο της το σώμα, ενώ ο δράστης είχε αφήσει καρφωμένο στη δεξιά πλευρά του λαιμού της το φονικό όπλο -μήκους έντεκα εκατοστών- με το οποίο την έσφαξε.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η 55χρονη πάλεψε σκληρά με τον δολοφόνο της προτού πεθάνει, ενώ η αποτρόπαια δολοφονία έγινε μάλλον την παραμονή των Χριστουγέννων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στις διωκτικές αρχές το γεγονός ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Ετσι εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος, το οποίο του άνοιξε την πόρτα.
ΣΣύμφωνα με τα ευρήματα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι η 55χρονη πάλεψε σκληρά με τον δολοφόνο της προτού πεθάνει, ενώ η αποτρόπαια δολοφονία έγινε μάλλον την παραμονή των Χριστουγέννων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στις διωκτικές αρχές το γεγονός ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Ετσι εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος, το οποίο του νων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί στις διωκτικές αρχές το γεγονός ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης. Ετσι εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος, το οποίο του άνοιξε την πόρτα.

Ερευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας..

Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick