twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

25 Δεκεμβρίου 2009

Τα σεξουαλικά όργια των ποδοσφαιριστών της Φενέρμπαχτσέ!

Να... συνεργαστούν και να αναμετρηθούν (και) στο «καυτό» γήπεδο του σεξ θέλησαν τέσσερις παίκτες της Φενερμπαχτσέ και βρέθηκαν άρον άρον εκτός ομάδας!

Κόλιν Καζίμ, Βέντερσον, Φάμπιο Μπίλιτσα και Σάντος διοργάνωσαν μια βραδιά για... πολλούς σε πολυτελές ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης.

Λεπτομέρειες για το πόσοι και το πως δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, τα σενάρια οργιάζουν και είναι άκρως ακατάλληλα για ανηλίκους, καθώς περιλαμβάνουν κάθε δυνατό συνδυασμό και στάση!

Ο τεχνικός της ομάδας, Κριστόφ Ντάουμ, επιβεβαίωσε πως οι παίκτες του έδιναν «ρέστα» στο κρεβάτι και ανακοίνωσε πως βγαίνουν για… μεταγραφή με συνοπτικές διαδικασίες.

Μάλλον ο κ. Ντάουμ ξέχασε πως το 2000 έφυγε νύχτα από την Μπάγιερν Λεβερκούζεν καθώς δημοσιεύματα του καταλόγισαν ομαδικά παρτάκια με σεξ και ναρκωτικά...

Πάντως, ο 23χρονος Καζίμ δεν έχει λόγο να ανησυχεί: ήδη, τρεις αγγλικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον έχουν από Γενάρη.

Πού ξέρει;

Ίσως στην Γηραιά Αλβιόνα οι ομάδες να μην κάνουν κουμάντο ακόμα και στα σεξουαλικά των παικτών τους!
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick