twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Ιανουαρίου 2010

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2010


Το 2010 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια Δραματική χρονιά, ειδικά στην αρχή γιατί θα την σημαδέψουν μεγάλες ανατροπές. Ο ανθρώπινος παράγοντας αλλά και τα φυσικά στοιχεία θα δράσουν απρόσμενα και καταλυτικά. Σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρωταγωνιστήσουν οι κινητοποιήσεις για δικαιοσύνη και καλύτερες συνθήκες ζωής.

Σε κοινωνικό επίπεδο, ο συσσωρευμένος θυμός θα εκδηλωθεί σφοδρά και συγχρόνως θα υπάρξει ισχυρή αντίδραση, επίσημα θα κηρυχθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε κράτη, αλλά και ανεπίσημα μέσα στις ίδιες τις αναπτυγμένες κοινωνίες θα ξεσπάσουν συγκρούσεις. Ακόμα κι αν δεν μοιάζει να είναι η καλύτερη εποχή για όσους φοβούνται τις ανατροπές, τις εκπλήξεις και νοιώθουν ασφαλείς προγραμματίζοντας και κανονίζοντας τη ζωή τους ας θυμηθούν ότι το αναπάντεχο, μπορεί να είναι καλό.

Όλοι εσείς αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία των καινούργιων καταστάσεων που θα γεννηθούν και πάρτε ότι θετικό έχουν να σας δώσουν. Μην τις φοβάστε : Αν είστε διατιθέμενοι να ζήσετε σε έναν κόσμο που αλλάζει, ότι κι αν συμβεί θα σας ανοίξει καινούργιους δρόμους και είναι στο χέρι σας να τους περπατήσετε με αισιοδοξία, με αυτογνωσία, με πίστη στον εαυτό σας και στις άξιες σας.

Θα επιχειρήσουμε να δώσουμε τον χάρτη των προβλέψεων και των προσδοκιών για τον καθένα σας.
Κριός

Με το πέρασμα του Κρόνου στο Ζυγό πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για σας από το πρώτο δεκαήμερο του 2010. Αν κάτι δεν πήγε καλά την προηγούμενη χρονιά με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή της εργασία σας τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε. Προσοχή όμως μην ανταλλάξετε λόγια βαριά διότι οι ρήξεις που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι προς όφελος σας. Από τα μέσα του καλοκαιριού το πλανητικό σκηνικό του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο σας θα σας επιφέρει σημαντικές αλλαγές τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Για πολλούς μπορεί να αρχίσει μια καινούργια ζωή απαλλαγμένη από δυσκολίες και με πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Για τους δεσμευμένους από τα μέσα καλοκαιριού εγκαινιάζετε μια καινούργια εποχή στην συζυγική σας ζωή, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε εντελώς ξαφνικά το σύντροφο της ζωής σας και ίσως περπατήσετε πάνω σε ροδοπέταλα… καταλήγοντας σε επισημοποίηση μια σχέσης βρίσκοντας επιτέλους την απόλυτη ευτυχία !!!
Ταύρος

Με την έναρξη της νέας χρονιάς του 2010 ετοιμαστείτε για καινούργιες αλλαγές αγαπητοί μου Ταύροι και πείτε αντίο στις απογοητεύσεις και τα προβλήματα. Με το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς τον Ιούνιο θα κάνετε θεαματικές αλλαγές και είναι πιθανόν να κλείσετε μια συμφωνία με υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα που θα συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη της μελλοντικής σας καριέρας θεαματικά.

Στον τομέα των οικονομικών ήρθε επιτέλους ο καιρός να αποζημιωθείτε για τους κόπους και τους στόχους που είχατε δρομολογήσει το προηγούμενο έτος. Στον οικογενειακό τομέα με τον Άρη στο Λέοντα θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα θα λήξουν παρεξηγήσεις και θα διευθετηθούν κληρονομικά θέματα που εκκρεμούσαν εδώ και χρόνια. Στον αισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι θα εξομαλύνουν τις σχέσεις με το ταίρι τους και οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες με γερές βάσεις που ίσως σας οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας μελλοντικά.
Δίδυμοι

Το 2010 αγαπητοί μου Δίδυμοι φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα χρονιά και οι αλλαγές που θα σημειωθούν θα προάγουν την επαγγελματική σας καριέρα με προτάσεις που θα προκύψουν από δραστηριότητες που εδώ και δύο χρόνια είχατε δρομολογήσει. Με το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Ζυγού τα πράγματα θα γίνουν πολύ ευνοϊκά για σας και από τα μέσα του μηνός Ιουνίου θα νιώσετε απελευθερωμένοι από πάσης φύσεως δοκιμασίες που είχατε υποστεί τα τελευταία δυο χρόνια.

Προς το τέλος Ιουλίου το πλανητικό σκηνικό Δία – Ουρανού θα εκτινάξει τη δημιουργική σας έκφραση με σύμμαχο τον έρωτα την κοινωνικότητα και τα ξαφνικά ταξίδια που θα τονώσουν το πάθος και την αισιοδοξία σας. Οι δεσμευμένοι θα σταθεροποιήσουν καλύτερα τις σχέσεις με το σύντροφο τους και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας που ίσως…επενδύσετε με την πρώτη εξαιτίας του κεραυνοβόλου έρωτα που θα νιώσετε

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργικό και με πολλές χαρούμενες εκπλήξεις θα είναι το 2010 αγαπητοί μου Καρκίνοι με πολύ σημαντικές αλλαγές τόσο στην οικογενειακή όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Χαρούμενα γεγονότα με ευχάριστα ταξίδια κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες θα εξελιχτούν καλύτερα από την προηγούμενη χρονιά !!! Με την επιστροφή του Κρόνου στην Παρθένο θα ξεκαθαρίσετε από σχέσεις και καταστάσεις που πραγματικά δεν αξίζουν για σας.

Το τέλος μιας μακρόχρονης και προβληματικής σχέσης ή συνεργασίας θα είναι προς όφελος σας και η τύχη θα σας χαμογελάσει διότι η παρουσία του Πλούτωνα από τη μια και οι εκλείψεις του έτους από την άλλη θα σας δώσουν την ευκαιρία να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια με σταθερή πρόοδο και μελλοντική εξέλιξη ενώ παράλληλα η καινούργια αισθηματική ιστορία που θα παρουσιαστεί θα είναι ενδιαφέρουσα με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Οι δεσμευμένοι προς τα μέσα καλοκαιριού θα βιώσετε ένα ευχάριστο οικογενειακό γεγονός που θα αλλάξει οριστικά κάθε τομέα της ζωής σας.

ΛΕΩΝ

Η χρονιά του 2010 αγαπητοί μου Λέοντες θα είναι ιδιαίτερη και υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσουν ρήξεις στον τομέα των σχέσεων ή του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Από την άλλη πλευρά πάλι η τύχη θα σας χαμογελάσει με μια χρονιά ορόσημο στον τομέα της τύχης και των οικονομικών βελτιώνοντας αισθητά μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού τον τομέα της οικονομικής και επαγγελματικής σας εξέλιξης με προοπτικές σημαντικής προόδου.

Με το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς το τοπίο θα ξεκαθαρίσει εντελώς και οι δεσμευμένοι θα ισορροπήσετε την σχέση με το σύντροφο σας και θα αποκτήσετε σταθερές γνωριμίες με φίλους που θα σταθούν συμπαραστάτες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική ιστορία που θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά για μια δέσμευση που θα σημαδέψει τη ζωή σας οριστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2010 θα είναι αρκετά δημιουργικό, ενεργητικό, γεμάτο κινήσεις, ευχάριστες συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες με μελλοντικές οικονομικές απολαβές προς όφελος σας. Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιο σας θα δώσει την σειρά του σε καλύτερες πλανητικές επιρροές, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν, οι δυσκολίες το άγχος η πίεση και τα σκαμπανεβάσματα θα περάσουν και θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Με την επαναφορά του Κρόνου την άνοιξη στο ζώδιο σας τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά και προς όφελος σας. Επιτελούς αγαπητοί μου Παρθένοι έρχεται η προώθηση πολλών ζητημάτων. Η ευνοϊκή θέση του Δία στο ζώδιο σας θα ανεβάσει ψηλά τα εισοδήματα σας και στα αισθηματικά σας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από παλιές προβληματικές σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα ανανεώνοντας τη σχέση με τον σύντροφο σας και αποβάλλοντας ενοχλητικές καταστάσεις από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Το 2010 θα είναι περίεργη χρονιά, γεμάτη ξεκαθαρίσματα εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο σας. Για τα επόμενα δύο χρονιά θέματα σχέσεων σπιτιού κληρονομικών και ακίνητων θα μπουν σε τροχιά μελλοντικής τακτοποίησης παρόλου που κάποια προβληματική σχέση ή συνεργασία μπορεί να λήξει οριστικά γεμίζοντας σας ψυχικό ή υλικό κόστος. Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και μέχρι τα μέσα Ιουλίου ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιο της Παρθένου κάνοντας τα πράγματα πιο ευνοϊκά για σας, μέχρι να επιστρέψει στο ζώδιο σας από 21 Ιουλίου έως το 2012.

Οι υποχρεώσεις στην εργασία σας θα είναι αυξημένες και ο οργανισμός σας πολύ κουρασμένος ψυχικά και σωματικά. Οι δεσμευμένοι συζητήστε τις επιθυμίες και τα προβλήματα με το ταίρι σας και αν δεν βρείτε ανταπόκριση ξεκαθαρίστε οριστικά την σχέση αυτή. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες και θα έχετε προτάσεις καλές, σοβαρές και σταθερές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2010 είναι η χρονιά σας και θα νιώσετε αρκετά δυνατοί και ολοκληρωμένοι ως αναφορά την ερωτική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή αγαπητοί μου Σκορπιοί. Από τα μέσα του καλοκαιριού οι αδέσμευτοι θα χαρείτε ανεπανάληπτες στιγμές ξεκινώντας μια σχέση που θα σας χαρίσει τον απόλυτο έρωτα. Για τους δεσμευμένους οι σχέση με τον σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη με ουσιαστική αλληλοκατανόηση και συμπαράσταση. Μερικοί από σας ίσως βιώσετε μια ξαφνική

<< ευλογία >> αποκτώντας ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Με το πέρασμα του Κρόνου στο Ζυγό από τα μέσα Ιουλίου ευνοούνται ταξίδια και συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Από την άλλη ο Άρης ευνοεί αλλαγές και αποδοτικές συμφωνίες στα επαγγελματικά σας που θα αυξήσουν σημαντικά και σταθερά τα εισοδήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2010 υπόσχετε εξαιρετικές αλλαγές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα αγαπητοί μου Τοξότες. Με το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού και καριέρας με αξιοσημείωτη βελτίωση και προώθηση των οικονομικών σας. Για τους αδέσμευτους τα πράγματα θα είναι σπουδαία από τα μέσα του καλοκαιριού και κάποιο καινούργιο άτομο μπορεί να μπει στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά.

Για τους δεσμευμένους τα πράγματα θα είναι αρκετά ομαλά και η χρονιά θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην κοινωνική σας υπόσταση γεμάτη δραστηριότητες αυτοπεποίθηση και πραγματοποίηση των ονείρων σας με επιτυχία, πρόοδο και εξέλιξη προς όλους τους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απροσδόκητες αλλαγές σας επιφυλάσσει η καινούργια χρονιά του 2010. Με την επιρροή των εκλείψεων στο ζώδιο σας θα πρέπει να αυτοκυριαρχηθείτε και να δεχτείτε με σύνεση τις σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα της ζωής σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια ριζική αλλαγή προς όφελος σας. Από τα μέσα καλοκαιριού ευνοούνται ταξίδια έντονες κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες.

Για τους αδέσμευτους κάποια πρόταση ή απόφαση για γάμο θα σας γεμίσει με αισιοδοξία σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε οριστικά θέματα περιουσιακά και οι ευκαιρίες για να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη σχέση με τον σύντροφο σας με συζητήσεις συμφωνίες και κατανόηση θα είναι πολλές για να μην συμβούν ανεπιθύμητες αλλαγές και χωρισμοί στη ζωή σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2010 σας επιφυλάσσει αλλαγές και δημιουργικές εξελίξεις που θα αναβαθμίσουν την κοινωνική και επαγγελματική σας υπόσταση. Από τα μέσα του καλοκαιριού με την θετική επιρροή των συνόδων του Δία στους Ιχθείς η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και την κοινωνική σας πρόοδο. Προγραμματίστε νέα ξεκινήματα και διατηρήστε καλές σχέσεις με συνεργάτες και προϊστάμενους αποφεύγοντας εντάσεις προφυλάγοντας την καλή φήμη σας για να επιτύχετε μελλοντική οικονομική άνοδο και επαγγελματική καταξίωση.

Από αισθηματικής πλευράς προβλέπετε κάποια θύελλα που θα ξεκαθαρίσει καταστάσεις προς όφελος σας ιδιαίτερα για τους δεσμευμένους. Οι αδέσμευτοι θα χαρείτε νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό σας περίγυρο κάνοντας την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική ιδιαίτερα προς το τέλος του καλοκαιριού.

ΙΧΘΥΣ

Το 2010 με τον πλανήτη Δία να μπαίνει στο ζώδιο σας από τις αρχές του χρόνου έως 22 Ιανουαρίου 2011 κάνει το έδαφος προσοδοφόρο για οικονομικές και επαγγελματικές επιτυχίες. Ευκαιρίες και προοδευτικής φύσεως γεγονότα θα αυξήσουν τα οικονομικά σας προβλέποντας πολλές συζητήσεις αποφάσεις και συμφωνίες που θα συμβάλουν σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Με την επιστροφή του Κρόνου στην Παρθένο την άνοιξη και έως τα μέσα καλοκαιριού θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις και θα ξεκαθαρίσετε μακροχρόνιες προβληματικές σχέσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Για τους δεσμευμένους η ατμόσφαιρα έως και 21 Ιουλίου 2010 θα είναι ηλεκτρισμένη και ίσως προχωρήσετε σε οριστικές ρήξεις προς όφελος σας. Οι αδέσμευτοι προς το τέλος του μηνός Αυγούστου και μετά θα χαρείτε νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την ψυχολογία σας βρίσκοντας ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Της Αλιντας Κανάκη
πηγή : http://www.zwdia-shmera.gr/index.php/ethsies-provlepseis-zwdiwn-astrologikes-provleseis-zwdia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick