twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Ιανουαρίου 2010

Νέα υπόθεση ξυλοδαρμού σε αστυνομικό τμήμα

Σε εξέλιξη προανάκριση για τον τραυματισμό αλλοδαπού κρατούμενου από τη Χιλή στο Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης, μετά από εντολή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Ε. Οικονόμου.

Χθες το πρωί ο κρατούμενος μεταφέρθηκε από το ΑΤ Ακρόπολης σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στο σώμα, στα χέρια και στα πόδια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα απόδρασης, αντίσταση, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, πράξεις που φέρεται ότι έγιναν εντός του τμήματος.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς επρόκειτο να μεταχθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όμως λόγω της κατάστασης της υγείας του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ο 30χρονος Χιλιανός είχε συλληφθεί στις 23 Δεκεμβρίου 2009 για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς φέρεται να επιτέθηκε σε πολίτη με σιδερένια λάμα.
News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick