twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιανουαρίου 2010

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Αντρέα Μικρούτσικο


Τα περιθώρια στενεύουν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα. Την Τετάρτη το απόγευμα έρχεται για μία ακόμη φορά αντιμέτωπος με τη θλιβερή πραγματικότητα. Κι αυτή τη φορά όσοι γνωρίζουν θεωρούν ότι δύσκολα θα βγει νικητής. Το σπίτι του βγαίνει σε πλειστηριασμό!

Τιμή εκκίνησης; Το πολύ σεβαστό ποσό των 465.000 ευρώ (450.000 ευρώ για το σπίτι, 5.000 ευρώ για την αποθήκη και 10.000 ευρώ για το γκαράζ) - χρήματα που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν διαθέτει για να πλειοδοτήσει, όπως εκμυστηρεύονται άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον!

Αναφερόμαστε στο σπίτι του στην Κηφισιά, στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Ευβοίας. Πρόκειται
για συγκρότημα κατοικιών του 1984 στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος διαθέτει μια πολυτελή μεζονέτα με νόμιμη χρήση 160,90 τετραγωνικών μέτρων! Είναι τα τετραγωνικά που αναγράφονται στη δικαστική απόφαση για εκποίηση που πήρε στα χέρια του πρόσφατα και αφορούσε χρέος 49.000 ευρώ! Για το σπίτι ήδη υπάρχουν δύο υποθήκες σε τράπεζες (840.000 ευρώ η μία και 600.000 ευρώ η δεύτερη).

Τα χτυπήματα της μοίρας τον τελευταίο χρόνο για τον Ανδρέα είναι απανωτά. Χωρίζει από τη σύζυγό του Δήμητρα, φεύγει από τη ζωή η πρώην σύζυγός του Μαρία Δημητριάδη, διακόπτεται η εκπομπή του στο Star λόγω μη ανταπόκρισης του κοινού, κινδυνεύει να χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία. Κλεισμένος στο «μοιραίο» σπίτι, ζει όλο αυτό το διάστημα στιγμές περισυλλογής, αυτοκριτικής και ανασύνταξης. Ολοι πίστευαν πως ο χρόνος θα κυλούσε υπέρ του. Η βοήθεια του κουμπάρου και φίλου του Δημήτρη Κοντομηνά δεν φαίνεται να τον έβγαλε από το αδιέξοδο. Μπορεί οι τράπεζες να καλύφθηκαν προσωρινά όσον αφορά τις απαιτήσεις τους και να μην προχωρήσουν σε κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων, φαίνεται όμως ότι ο δημοφιλής και αγαπητός παρουσιαστής έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Βέβαια, αυτό που τον συμβουλεύουν οι άνθρωποί του είναι το πλέον αυτονόητο. «Τα σπίτια ξαναγίνονται, εσύ να είσαι καλά». Το να βλέπει κανείς τους κόπους μια ζωής να εξανεμίζονται δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μια ατυχής κίνηση για επένδυση αρκετών εκατομμυρίων που επιχείρησε ο Ανδρέας άλλαξε τη ζωή του. Δυστυχώς, προς το χειρότερο. Τη χρυσή περίοδο που συνεργαζόταν με τον Alpha, με ιδιοκτήτη τον κουμπάρο του Δημήτρη Κοντομηνά, εξασφάλισε σημαντικό ποσοστό στα στούντιο «Τσιλιγιάννης». Πάντα με την ελπίδα ότι πολλές παραγωγές του τηλεοπτικού Alpha θα φιλοξενούνταν σε αυτά τα στούντιο. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, αφού λίγο αργότερα ο Δημήτρης Κοντομηνάς μεταβίβασε στους Γερμανούς το πλειοψηφικό πακέτο του σταθμού.

Σήμερα, προσωπικά, οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά αδιέξοδα, όλα μαζί, βαραίνουν ιδιαίτερα τον παρουσιαστή. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί ακόμα μία δοκιμασία: Κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του - κάτι που απευχόμαστε όλοι.
Espressonews

2 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Απίστευτο!
Πρώτη φορά το ακούμε, τον έφαγε η Διδυμίσια γενικότερη σπατάλη.
Κρίμα..
Την καλημέρα μας.

papagalaki είπε...

Κρίμα δεν θα πει τίποτα...
Καλημέρα...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick