twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιανουαρίου 2010

Την βίασαν και μετά την σκότωσαν σε πάρκο στα Πατήσια

Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας, η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή τη νύχτα της πρωτοχρονιάς σε πάρκο στα Πατήσια, βιάστηκε και στη συνέχεια οι δράστες τη χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν θανάσιμα

Από τα δακτυλικά αποτυπώματα διαπιστώθηκε τελικά ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 30 ετών. Ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ηρωίνης.

Η 30χρονη βρέθηκε νεκρή από περαστικούς στη μία το μεσημέρι της Παρασκευής, γυμνή, μέσα σε άσλος στην οδό Ιππολύτου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε δολοφονηθεί στο διάστημα της νύχτας, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία καθώς όλοι γιόρταζαν στα σπίτια και τους δρόμους του κέντρου της πόλης και η παιδική χαρά ήταν έρημη.

Δεν αποκλείεται ωστόσο να δολοφονήθηκε αλλού και να μεταφέρθηκε στην παιδική χαρά, αλλά η εκδοχή αυτή δεν θεωρείται πιθανή καθώς τα ρούχα, το κινητό της τηλέφωνο και η τσάντα της βρέθηκαν σκορπισμένα γύρω της.

Δεν υπήρχε πουθενά όμως η ταυτότητά της και τα χαρακτηριστικά της έχουν αλλοιωθεί
από δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο από πέτρα ή τούβλο -χτύπημα που προκάλεσε και το θάνατό της.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας.
News247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick