twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 : Βίντεο με τα γκολ του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αυτός ο ΠΑΟΚ «χτυπάει» και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Νίκησε 2-1 τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην Τούμπα και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 2 βαθμούς. Μεγάλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με ένα εκπληκτικό γκολ του Γκαρσία (60΄), τον Σισέ να ισοφαρίζει στο 64’ και τον Μουσλίμοβιτς να δίνει τη μεγάλη νίκη στο 68’. Ατελείωτο γλέντι στην Τούμπα από 29.000 φιλάθλους.

Ξεκίνημα «φωτιά»

Ο δαιμονιώδης ρυθμός του πρώτου πενταλέπτου προδιέθετε ότι θα ακολουθούσε μια συναρπαστική αναμέτρηση, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε. Πάντως η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Παναθηναϊκό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα του Δαλούκα, ο Λέτο επιχείρησε να αιφνιάσει με ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, αλλά η προσπάθειά του πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Ο ΠΑΟΚ «απάντησε» άμεσα. Ο Βιεϊρίνια ντρίπλαρε εξαιρετικά τον Σπυρόπουλο, εισέβαλλε στην περιοχή, το συρτό όμως σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Μέχρι το 17’, ο χρόνος κύλησε ανούσια, αλλά όχι ανιαρά, καθώς υπήρχαν αρκετές δυνατές μονομαχίες.

Χωρίς φρεσκάδα και τύχη

Τότε, έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα αντικείμενα από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το παιχνίδι. Η παραίνεση του εκφωνητή του γηπέδου της Τούμπας να σταματήσει η «επίδειξη παιδείας» έπιασε τόπο και η δράση συνεχίστηκε μετά από δύο λεπτά. Η απουσία φρεσκάδας σε ό,τι αφορά τους «πράσινους», ήταν εμφανής και δικαιολογημένη, μια και μεσοβδόμαδα έδωσαν ένα επίσης δύσκολο ματς, με αντίπαλο τη Ρόμα (νίκη 3-2) για τη φάση των «32» του Europa League. Παρόλα αυτά, η μοναδική κλασική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε υπέρ τους από τις στατιστικές υπηρεσίες. Το φάουλ του Καραγκούνη στο 25’ «σταμάτησε» στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Τον άφησε «άγαλμα» ο Γκαρσία!

Με το συγκεκριμένο τρόπο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ο ΠΑΟΚ. Στο 64’, ο Γκαρσία άνοιξε το σκορ, με εκτέλεση φάουλ από εξαιρετικά πλάγια θέση δεξιά. Μεγάλη συμβολή στην επίτευξη του γκολ φέρει η… τύχη και ο Τζόρβας, καθώς δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας. Βέβαια, οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν για πολύ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σισέ ισοφάρισε με κοντινή προβολή, δίνοντας τέλος στα πανυγήρια που είχαν αρχίσει στην Τούμπα. Αυτή η εξέλιξη θα ήταν το έναυσμα για την αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, αν ο Μουσλίμοβιτς δεν έβαζε και πάλι μπροστά τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού, στο 68’. Απ’ την βαθιά μπαλιά του Σορλέν, ο Βόσνιος επιθετικός βγήκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζόρβα νικώντας τον με πλασέ, «γράφοντας» το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, που αποδεικνύει ότι θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Πλέον, βρίσκεται σε απόσταση βολής (μείον δύο βαθμούς) από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Εντίνιο (54' Μουσλίμοβιτς), Σορλέν (88' Κριστιάνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (90' Τσιρίλο), Ίβιτς, Σνάουτσνερ.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Σισέ, Λέτο (80' Νίνης), Σαλπιγγίδης, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης (71' Χριστοδουλόπουλος), Σπυρόπουλος.

Διαιτητής: Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Δάλλας (Ηπείρου), Τάτσης (Ηπείρου)
Γήπεδο: Τούμπα

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick