twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

2 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε τον ΠΑΟΚ με 4-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ένταση έξω από το γήπεδο και μπλόκα της αστυνομίας.
Οι γηπεδούχοι ευτήχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επίθεση στον αγώνα με τον Ντιμπαλά να σκοράρει μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Καζναφέρη στο 8ο λεπτό. Οι Θεσσαλονικείς εκεί που έδειχναν πως ξεπερνούν την ψυχρολουσία, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα με την κεφαλιά του Κούσα στο 24΄ και σα να μην έφτανε αυτό ο Σάντος είδε τον Παπάζογλου να σημαδεύει το δοκάρι του Σικαλιά τέσσερα λεπτά αργότερα. Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων λίγο πριν το ημίχρονο με το αυτογκόλ του Σνάουτσνερ μετά από προσπάθεια του Μπακαγιόκο.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει με όλες του τις δυνάμεις μπας και καταφέρει το θαύμα αλλά αντί για αυτό δέχθηκε και τέταρτο τέρμα από τον Ντιμπαλά στο 82ο λεπτό.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Νίκος Αναστόπουλος αποβλήθηκε από τον πάγκο των γηπεδούχων στο 67ο λεπτό για διαμαρτυρίες και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ένταση δημιουργήθηκε πριν τον αγώνα έξω από την θύρα 7 του γηπέδου των Ζωσιμάδων όταν περίπου 500 φίλοι των φιλοξενούμενων επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο για να παρακουθήσουν τον αγώνα με την αστυνομία να παρεμβαίνει και να τους απαγορεύει την είσοδο.

Από το πρωί αστυνομικές δυνάμεις είχαν στήσει μπλόκα στην Εγνατία Οδό και απαγόρευαν την είσοδο στην πόλη των Ιωαννίνων σε όσα αμάξια είχαν πινακίδες από την Θεσσαλονίκη.

Στα ημιτελικά ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick