twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

3 Φεβρουαρίου 2010

Ο άγνωστος γάμος της Ελένης Μενεγάκη με τον Σταύρο Γαρδέρη


Το διαζύγιο με τον Γιάννη Λάτσιο δεν είναι το πρώτο για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είχε κάνει έναν ακόμα γάμο όταν ήταν μόλις 20 ετών με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη.

Φημολογείται μάλιστα πως ο γάμος αυτός δεν είχε γίνει με την συγκατάθεση των γονιών του γαμπρού που δεν ήθελαν για νύφη τους την Ελένη. Οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις ανάμεσά τους έδιναν και έπαιρναν, ακόμα και πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, μόλις δύο εβδομάδες πριν την ημερομηνία του γάμου, το ζευγάρι τσακώθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε τελικά να χωρίσει. Χωρισμός όμως που δεν κράτησε για πολύ αφού οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και το μυστήριο τελικά έγινε.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως και ο Σταύρος Γαρδέρης, έμειναν παντρεμένοι μόλις για ένα χρόνο καθώς οι καβγάδες τους είχαν γίνει πια πιο έντονοι

Panoramapress

2 σχόλια:

Koupakia είπε...

Βρε εδώ μας πηδάνε κανονικά, οι κλέφτες την έχουν κοπανίσει, ο πρώην τεμπέλης πρωθυπουργός απολαμβάνει τυρόπιτες στην πλατεία Μαβίλης, ο Σουφλιάς στα βουνά της Πίνδου τρώει γαλοτύρι και οι πρωήν υπουργοί οικονομίας έχουν το θράσος και βγαίνουν στην τηλεόραση και εμείς οι χάνοι μασάμε Μενεγάκη!
Καλά να πάθουμε!

papagalaki είπε...

Εγώ απαιτώ να πάρει θέση ο πρωθυπουργός για το διαζύγιο της Μενεγάκη.Στο χθεσινό διάγγελμα δεν είπε κουβέντα για αυτό το σημαντικό ζήτημα και αναλώθηκε σε μηδαμινά ζητήματα όπως η οικονομία.
Απαράδεκτο

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick