twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Μαρτίου 2010

Σοκάρει η επιστολή του πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου

ΜΙΛΑ ΓΙΑ "ΟΝΕ NIGHT STAND" ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Οι εξελίξεις στο θέμα της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι ραγδαίες. Λίγες μέρες πριν τη συνέντευξης της στην Τατιάνα Στεφανίδου η οικογένεια της αποφάσισε να στείλει ένα e-mail στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Το e-mail της οικογενείας όπως το παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:«Επιβάλλεται να γίνουν ψυχοσωματικές εξετάσεις για την υγεία της Τζούλια - καθ’ όσον από πριν το καλοκαίρι 2009 (η οικογένειά της προσπαθούσε να τη συνετίσει με γιατρούς, δικηγόρους και εισαγγελέα). Κάνει σεξ και ροζ βίντεο με άγνωστους επί πληρωμή, κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα π.χ. οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της). Για να προκύψουν τα προβλήματα υγείας (ανορεξία, κακή συμπεριφορά και προς την οικογένειά της λόγω κακής ψυχολογικής κατάστασης) και να υποχρεωθεί σε ψυχοσωματική θεραπεία. Το κακό της περιβάλλον της πρόσφερε την εύκολη με πολλά χρήματα “one night stand” πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία από πριν το καλοκαίρι 2009 ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό. Για το συγκεκριμένο DVD που έγινε πρόσφατα θα είπαν στην Τζούλια ότι κάποιος πλούσιος γάλλος ονόματι George πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου αλλά θέλει αυτές τις προσωπικές στιγμές να τις καταγράψει στην κάμερά του ή της είπαν ότι θα “γυρίσουμε μια ταινία στη Γαλλία με γαλλική εταιρεία που θα πουληθεί μόνο στην Γαλλία και θα πάρεις τόσα λεφτά” ή “ο Γάλλος παρτενέρ πούλησε το πρωτότυπο σε Γαλλική εταιρεία και αυτή με τη σειρά της στη ΣΕΙΡΗΝΑ”

Οι γονείς της πιστεύουμε ότι η Τζούλια σίγουρα δεν ήξερε ότι ο παρτενέρ είναι γνωστός πορνοστάρ, η Τζούλια σίγουρα δεν υπέγραψε για να δημοσιοποιηθεί το DVD σε 200.000 αντίτυπα, η Τζούλια ίσως υπέγραψε κάπου χωρίς να το διαβάσει όπως είχε συνηθίσει και τις προηγούμενες φορές, ότι εισέπραξε κάποιο ποσό για το one night stand, αλλά σίγουρα ο… τα ήξερε όλα αυτά και μαζί με την εταιρεία σκέφτηκαν το “μεγάλο κόλπο” και την εξαπάτησαν, γι’ αυτό άλλωστε ο συνεργάτης πρότεινε στη Τζούλια να πάρει τηλέφωνο το δικηγορίσκο … καθυστερημένα ώστε να κουκουλωθεί το θέμα και να προλάβουν να πουληθούν τα DVD και να μην κατασχεθούν με τον εισαγγελέα. Από τότε που τελείωσαν οι εμφανίσεις της Τζούλιας σε νυχτερινό κέντρο πριν το 2009 πήγε στο Μονακό-Κάννες με τον… Έμπλεξε με τους δήθεν συνεργάτες … και οι οποίοι της κανόνιζαν εκτός από αρπαχτές να κάνει και πληρωμένο σεξ με ή χωρίς κάμερα σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Αθήνα ή την επαρχία. Όταν οι γονείς βλέπουν ότι το παιδί τους η Τζούλια έχει μπλέξει με γνωστό κακό περιβάλλον που το εκμεταλλεύονται, κάνει πληρωμένο σεξ και καταστρέφει την υγεία της, την υπόληψή της, το όνομά της και την αξιοπρέπειά της, δεν υπάρχει τρόπος και νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα για τους γονείς να μπορούν να τη σώσουν και ας είναι και ενήλιξ; Πρέπει δηλαδή να την αφήσουμε να πεθάνει; Αφού οι πράξεις της και ο τρόπος ζωής της καταδείχνει δημόσια ότι δεν σκέφτεται σωστά και λογικά και την εκμεταλλεύονται;».

Όταν ζητήθηκε από τον Μένιο Φουρθιώτη να κάνει κάποιο σχόλιο η απάντησή του ήταν: «Στον πατέρα της δεν θέλω να απαντήσω και ούτε μπορώ για τις κατηγορίες του»

Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick