twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Μαρτίου 2010

Εξοργισμένη η Ελένη Μενεγάκη για το φημολογούμενο ροζ βίντεο


Εξοργισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη από δημοσίευμα που τη θέλει να δέχεται απειλές με καυτό βίντεο από το περασμένο καλοκαίρι. Ήδη μάλιστα έχει κινήσει νομικές διαδικασίες.

Συγκεκριμένα, το πρωί ενημερώθηκε ότι κρεμάστηκε στα περίπτερα περιοδικό που είχε τον τίτλο: «Στη φόρα τα ερωτικά ραντεβού του καλοκαιριού. Το πορνό βίντεο της Ελένης. Σοκαρισμένη! Οχτώ ημέρες άυπνη».

Το δημοσίευμα θέλει την παρουσιάστρια να έχει χάσει τον ύπνο της, μετά από ένα απειλητικό τηλεφώνημα πως θα διαρρεύσει στο διαδίκτο καυτό βίντεο από το περασμένο καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια αμέσως επικοινώνησε με τον δικηγόρο της. Αυτή τη φορά όμως όχι για να συζητήσει λεπτομέρειες για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά για να ζητήσει νομικές συμβουλές για αυτό που διάβαζε.

Οι πληροφορίες την θέλουν για πρώτη φορά να έχει ενοχληθεί τόσο πολύ. Με το δίκιο της, άλλωστε. Ούτε που πίστευε, βλέπετε, ότι η συζήτηση για το καυτό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα μπορούσε να εμπνεύσει τέτοια δημοσιεύματα για εκείνη...
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick