twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

16 Μαρτίου 2010

Δηλητηρίασε τον γιο και τον σύζυγό της λόγω τζόγου


Στην απελπισία έφτασε μία Αυστραλή, η οποία αποπειράθηκε να σκοτώσει τον σύζυγο και τον γιο της, βάζοντάς τους δηλητήριο επί τέσσερις μέρες στο φαγητό, και στη συνέχεια θα αυτοκτονούσε και ίδια.

Η 45χρονη γυναίκα, που παραδέχθηκε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου, είχε χάσει στον τζόγο μισό εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας (περίπου 335.000 ευρώ) λίγες μέρες πριν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας της οικογένειάς της.

Η γυναίκα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και τάσεις αυτοκτονίας για χρόνια, σύμφωνα με τα όσα ελέχθησαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Brisbane, πίστευε ότι η οικογένειά της την μισούσε επειδή ήταν μανιώδης τζογαδόρος και ότι το καλύτερο που θα
μπορούσε να κάνει ήταν να τους σκοτώσει και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Οι δικαστές αποφάσισαν να μην φυλακίσουν την ψυχικά άρρωστη γυναίκα, η οποία είχε ήδη μείνει φυλακισμένη για επτά μήνες, και την άφησαν ελεύθερη με αναστολή για τρία χρόνια.
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick