twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

19 Απριλίου 2010

Μόνο στον Παναθηναϊκό πηγαίνει ο Σκόκο...

Η έξοδος των λάτιν παικτών της ΑΕΚ το βράδυ της Παρασκευής, δεν έφερε μόνο τους παραπτωματίες ενώπιον της διοίκησης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, όπου θα απολογηθούν για το ατόπημά τους, αλλά έβγαλε και είδηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα φέρεται να αποκάλυψε ο Νάτσο Σκόκο στους συμπαίκτες, ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, σε περίπτωση που αποφασίσει να μείνει στην Ελλάδα.Η όλη κουβέντα ξεκίνησε από τα πειράγματα των υπόλοιπων παικτών της ΑΕΚ που ήταν στην παρέα (Σάχα, Μπλάνκο, Αραούχο και Γκερέιρο) που άρχισαν να λένε στον Σκόκο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τον οποίον «εκτέλεσε» με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι του «Καραϊσκάκης».

Κάπου εκεί, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τις αποκαλύψεις και αφού εξέφρασε την απορία του για τους λόγους που έχουν προκαλέσει τόσο ντόρο γύρω από το όνομά του, είπε: «Εγώ αν είναι να πάω κάπου στην Ελλάδα, θα πάω στον Παναθηναϊκό».

Πλέον απομένει να αποδειχθεί ότι τα φερόμενα ως λόγια του «υδραυλικού» δεν είναι απλώς φήμες, αλλά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αν ο Σκόκο θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα «μετακομίσει» με απευθείας μεταγραφή από την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή ο Σεμπαστιάν Λέτο εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Σκόκο, τονίζοντας μάλιστα ότι σε καθημερινή βάση σχεδόν του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το περιβάλλον στην Παιανία, αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. «Μακάρι να 'ρθει», είπε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος που φέρεται να είναι από τα βασικά ατού του Παναθηναϊκού στην υπόθεση.
Sentrafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick