twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

13 Μαΐου 2010

Είναι ζευγάρι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γιάννης Λάτσιος;


Ματέο η Ελένη; Ζέτα ο Γιάννης! Όχι που δεν θα άλλαζε σελίδα στη ζωή του ο Γιάννης Λάτσιος, που οι φήμες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και περίπου 20 μέρες! Βρε λέτε γι’ αυτό να απάντησε με την... σιωπή του όταν τον ρώτησαν για τις φωτογραφίες της εν διαστάσει;

Την ώρα που οι φωτογραφίες της Ελένης με τον καρδιακό της φίλο Ματέο γίνονται πρωτοσέλιδο, ο διευθυντής του ΑΝΤ1 φαίνεται πως προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τα φώτα το δικό του ειδύλλιο.

Δεν είναι ντροπή ο έρωτας καλέ, εκφραστείτε ελεύθερα!

Οι φήμες για το νέο ζευγάρι στον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν όταν Γιάννης Λάτσιος και Ζέτα Μακρυπούλια εθεάθησαν πριν από περίπου 1 εβδομάδα σε απομονωμένο (ο Θεός να το κάνει) ταβερνάκι επί της Πανόρμου, όλο γελάκια, αστειάκια και χαρούλες.

Τα ματάκια κριτή και παρουσιάστριας πεταρίζουν στα live του «Dancing With The Stars», στους διαδρόμους του σόου όλο και κάτι ψιθυρίζεται, ενώ κάποιοι λένε πως οι δυό τους ήταν μαζί το Πάσχα στην Κόρινθο!

Για να μην σχολιάσουμε τις ατάκες - πάσες μεταξύ τους («κύριε Λάτσιε» και δώστου «κύριε Λάτσιε» η Ζέτα) ή τις συμφωνίες για τις εμφανίσεις των χορευτών!

Τον τελευταίο μήνα, πάντως, ο Γιάννης Λάτσιος έχει γίνει άλλος άνθρωπος και να δείτε που μέχρι και σε δίαιτα θα τον βάλει η Ζετούλα...

Χαμογελαστός και ευδιάθετος έφτασε σήμερα στην Κύπρο ο διευθυντής - κριτής και παρά την «βροχή» ερωτήσεων για την Ελένη εκείνος δεν είπε λέξη.

Μα ρωτήστε τον για τα δικά του, της... ξένης γυναίκας τα προσωπικά θα σχολιάσει;
Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick