twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

30 Ιουλίου 2010

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το παρελθόν της Angelina Jolie

Σάλο έχει προκαλέσει στη σόουμπιζ η αποκάλυψη του αμερικανικού περιοδικού Star 8 ανέκδοτων φωτογραφιών του παρελθόντος της Angelina Jolie σε κάποιες από τις οποίες εμφανίζεται να κάνει χρήση ηρωίνης!

Τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα τις έδωσε ένας πρώην φίλος της όμορφης ηθοποιού με τον οποίο έπαιρνε τότε ναρκωτικά.

Η πασίγνωστη ηθοποιόςδιακρίνεται σε κάποιες από αυτές να κάνει χρήση ηρωίνης, άλλες να είναι ημίγυμνη καλύπτοντας το στήθος της με μαύρη ταινία και σε κάποιες να φορά κολάρου σκύλου αφήνοντας «επιμελώς» εκτεθειμένα κάποια επίμαχα σημεία του κορμιού της!

Μάλιστα το περιοδικό κυκλοφορεί με πομπώδη τίτλο αναφέροντας ότι «αυτές είναι οι φωτογραφίες που θα διαλύσουν το ζεύγος Pitt-Jolie»!

Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες τις σχολιάζει ο Andrew Morton που πρόσφατα έχει γράψει και ένα βιβλίο με τη βιογραφία της Ζολί που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα: «Οι φωτογραφίες είναι ένας τρόπος να θυμηθεί η Jolie μία περίοδο της ζωής της, που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει, μία περίοδο που σίγουρα έχει κρύψει και από τον Brad Pitt».

Η «άτακτη» Angelina, πάντως, έχει παραδεχθεί παλαιότερα δημόσια ότι είχε κάνει κάθε άλλο παρά ήρεμη ζωή ομολογώντας ότι έχει δοκιμάσει λεσβιακή σχέση, έχει αυτοτραυματιστεί πολλές φορές ακόμη και ότι έχει προκαλέσει τραύμα μα μαχαίρι σε εραστή της κατά τη διάρκεια του… έντονου πάθους!


Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick