twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

5 Ιουλίου 2010

"Βόμβα" με Ροναλτίνιο ο Ολυμπιακός (;)

Από το http://www.postgame.gr/

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν πάλι Ιταλικά δημοσιεύματα που θεωρούν τις επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Ροναλντίνιο προχωρημένες! Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, η ομάδα του Πειραιά θα προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον 30χρονο Βραζιλιάνο με ετήσιες αποδοχές 10 εκ. ευρώ! Δίνει μάχη για το Νε(νε)
Η «Gazzetta dello Sport» γράφει πως το μέλλον του "Ρόνι" στην ομάδα του Μιλάνο είναι αβέβαιο, αφού δεν πρόκειται να δεχθεί ανανέωση συμβολαίου με μειωμένες αποδοχές και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ εξετάζει...
σοβαρά πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι και το.. «φαβορί» για την απόκτησή του! Η Μίλαν απο την άλλη δύσκολα θα τον αφήσει έτσι να φύγει.. "δωρεάν". Απο πλευρας Ολυμπιακού τηρείται σιγή ιχθύος κυρίως με ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό, δηλαδή 10 εκατ. ευρώ τον χρόνο όταν ο Ντουντού παίρνει 2 και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick