twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

29 Ιουλίου 2010

Γνωστός δημοσιογράφος πίσω από το...μαϊμού troktiko - tromaktiko ;

Θα μπορούσαμε, αν θέλαμε ν απαντήσουμε, στα εκατοντάδες e mails αναγνωστών, που μας ρωτούν τις τελευταίες μέρες, ποιοί κρύβονται πίσω από το μαιμουδοblog, αποκαλύπτοντας, όχι μόνο, ποιός είχε τη φαεινή ιδέα να το στήσει, αλλά και να επισημάνουμε -κυρίως στον ίδιο- πόσο επικίνδυνο είναι το παιγχνίδι, που αποφάσισε να παίξει.

Για να τολμήσει κανείς, κάτι τέτοιο, στη συγκεκριμένη συγκυρία, που κάποιοι ψάχνουν στόχους, πρέπει να είναι επιεικώς ηλίθιος. Γι αυτό, θα του πούμε, αν αντέχει να πάρει και 2ο φέρετρο στο λαιμό του, (ας φανταστεί ποιόν στοχοποιεί με μια τέτοια κίνηση), καλά το πάει. Αν όχι, ας το πάρει αλλιώς.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω το όνομα και τις ''φιλοδοξίες'' του συγκεκριμένου πολυπράγμονα δημοσιογράφου και μόνιμου σχολιαστή των μεσημεριανών.

(Κάποτε, πριν κάνει την στροφή στην ποιότητα, είχα κι εγώ την τιμή να τον φιλοξενήσω σε εκπομπή μου.).

Το απολύτως βέβαιο, είναι ότι δίπλα σ αυτόν τον κύριο, που διατηρεί και site και άλλο blog που λήγει κι αυτό σε -ικός και επαινεί έως ναυτίας, το νέο μεγαλοφυές ''εγχείρημα'',

δεν υπάρχει κανένας troktikos!

Kανείς τους -όπως μου είπαν, πριν λίγο, τα ίδια τα παιδιά- δεν θα εκμεταλλευόταν, ούτε θα προσέβαλλε μ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του Σωκράτη και δε θα στοχοποιούσε έτσι ψυχρά -αλλά και ανόητα- τον αδελφό του, αφού όλοι θα νομίζουν πλέον, ότι αυτός κινεί τα νήματα της νέας κίνησης. Ασε που κανένας τους, δεν έχει ακόμη συνέλθει απ αυτό που συνέβη για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Και θα το σκεφθούν πολύ ψύχραιμα, το επόμενο βήμα.

Κύριε Δ., ξεκαθαρίστε απολύτως τη θέση σας (όχι άλλα αυθόρμητα ''σχόλια αναγνωστών'' που σας αποκαλούν τρωκτικούς) και δηλώστε ευθαρσώς ότι δεν είστε αυτό (και αυτοί) που, με χίλιους τρόπους, ''διαφημίσατε'' ότι είστε .

Αλλιώς αλλάξτε τίτλο.

Κάντε τον maimou.blogspot



YΓ Οσο για αυτήν την ανάρτησή σας, μου είπαν να σας πω,

(αφού δεν γνωρίζεστε μεταξύ σας, για να σας το πουν απευθείας)

ότι ούτε φίλος σας ήταν ποτέ, ούτε συνεργάτης σας.

************************************************

Η ανάρτηση

Σε λίγες μέρες κάτι νέο αρχίζει...από ΕΔΩ! Στηρίξτε το...
Η ελευθερία του λόγου είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε...
Ας γίνουμε όλοι οι ΤΡΟΚΤΙΚΟΙ, πλέον και ΤΡΟ(ΜΑ)ΚΤΙΚΟΙ...
Στη μνήμη, του φίλου και συνεργάτη μας...

Tro(ma)ktikos

***************

29/07/2010

Και η σημερινή ''οργισμένη'' απάντηση του κ. Τάσου Δούση, (γιατί άραγε, ποιός τον κατονόμασε?) αλλά χωρίς καμμία αναφορά στην ...ταμπακιέρα.

Ο άνθρωπος να είναι καλά και να δημιουργεί κάθε μέρα κι ένα μπλογκ, αυτό είναι καλό, αφού δεν του φτάνουν 2 η 3, για να εκφραστεί,

κακό είναι να παίζει ρόλους που και δεν του ανήκουν, δεν ξέρει να τους παίξει και βάζει σε κίνδυνο αθώους.

Δείτε όμως πρώτα, την επίσης ''οργισμένη'' επίθεση, στα παιδιά του Τρωκτικού, προ τριμήνου, όπου τα κατηγορεί για εκβιασμό, από το άλλο μπλογκ, του

...Μεγιστάνα του Διαδικτύου.

**********

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι γνωστό ότι τα ληγμένα ναρκωτικά κάνουν κακό. Όταν, μάλιστα, συνδυάζονται και με αλκοόλ, σε κάνουν να βλέπεις δράκους! Ενίοτε και το «Χριστό φαντάρο». Είναι τόσο βλακώδη και γελοία τα σενάρια της μιντιακής σούπας που δεν αξίζει να χυθεί καν μελάνι για διάψευση. Είπανε γυναικολόγος και άκουσε ... μηχανολόγος.
Γι’ αυτό, επαναλαμβάνω, καλό θα είναι, τουλάχιστον ή να προσέχουμε τι γράφουμε γιατί εκθέτουμε, στοχοποιούμε τσάμπα ανθρώπους (εκτός και αν είναι αυτός ο στόχος. Τότε αλλάζει) ή να κάνουμε τον κόπο να ρωτάμε. Σε αυτή τη ζωή, δυστυχώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μην ισοπεδώνουμε συνειδήσεις, ανθρώπους, έτσι για πλάκα και χαβαλέ.
Αυτά τα ολίγα και με ευγενικό τρόπο, καθότι σέβομαι το γεγονός ότι έχω πει κάποτε στη ζωή μου και ένα «καλημέρα» με κάποιους ανθρώπους και έχω κάτσει και σε έναν γαμοκαναπέ.
Ο νοών νοείτω.

ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ



ΥΓ. διαβάστε σας παρακαλώ τα 2 επόμενα σχόλια, με τα λινκ και πείτε μου, δεν είναι σαν ν απαντούν μόνα τους, στο ερώτημα που θέσαμε?

Ιδια γραφή, ίδια ''αγανάκτηση'', ταυτόχρονη ανάρτηση, ίδιο ύφος, ίδιος στρουθοκαμηλισμός.

Γι αυτό λέμε, στον όποιο κ Διαχειριστή, πάρτο αλλιώς, μην κάνεις παιγχνίδια, πάνω από έναν νεκρό, κανείς δεν είναι τόσο ανόητος όσο φαντάζεσαι.

Με όλη μου την αγάπη.

ΥΓ 2. ο δικηγόρος μου ρωτά, με κατηγορείς ως...τοξικομανή?

Mediasoup(.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick