twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

12 Αυγούστου 2010

Φρίκη στο Μενίδι με 4 ανήλικα παιδιά...

Ανείπωτη φρίκη στο Μενίδι: 4 ανήλικα παιδιά ζούσαν καθημερινά τον εφιάλτη, καθώς τα κακοποιούσαν οι γονείς και ένας θείος τους! Τα μικρά αγγελούδια ήταν κλειδωμένα στο υπόγειο, ενώ τα έδερναν και τα υποχρέωναν να φάνε ακόμα και ακαθαρσίες για... να μάθουν να φέρονται!

Εδώ και μήνες, τα δύο κοριτσάκια, 11 και 1 ετών και τα δύο αγοράκια, 5 και 9 ετών, βίωναν καθημερινά το μαρτύριο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στην περιοχή της Αγίας Άννας.

Ο 49χρονος πατέρας, η 25χρονη μητέρα και ο 50χρονος θείος (που έμενε με την οικογένεια επειδή αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα) τιμωρούσαν με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο τα παιδιά κάθε φορά που έκριναν ότι δεν έκαναν κάτι σωστό.

Το υπόγειο - κολαστήριο βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού και η κάμερα του Star κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες και μαρτυρίες. Αυτές οι καταγγελίες των γειτόνων, άλλωστε, έφτασαν μέχρι και το «Χαμόγελο του Παιδιού» και προκάλεσαν την παρέμβαση των αρχών.

Τα ανήλικα αγγελούδια ήταν γεμάτα σημάδια σε όλο τους το κορμί, ενώ οι γείτονες τα άκουγαν να κλαίνε με λυγμούς και να ικετεύουν να μην τα κλειδώσουν στο υπόγειο.

Η τιμωρία ήταν κάθε φορά η ίδια: κλείδωμα και ξύλο. Μάλιστα, κάποιες φορές τα τρία ανθρωπόμορφα τέρατα δεν δίστασαν να υποχρεώσουν τα παιδάκια να φάνε ακαθαρσίες!

Πλέον, τα αδερφάκια βρίσκονται σε παιδιατρικό νοσοκομείο, ενώ οι γονείς και ο θείος στο αστυνομικό τμήμα Μενιδίου όπου αρνούνται κάθε κατηγορία και αποδίδουν τις καταγγελίες σε εμπάθεια των γειτόνων. Αυτό αναμένεται να υποστηρίξουν και ενώπιον του ανακριτή, το πρωί της Πέμπτης.

Ωτόσο, οι άνθρωποι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και όσοι τα είδαν λένε ότι τα 4 αγγελούδια είναι γεμάτα μώλωπες και εμφανώς τρομοκρατημένα.
Sta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick