twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Αυγούστου 2010

Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στις αιτιάσεις του ΣΔΟΕ

Μέχρι και το... ΣΔΟΕ βρέθηκε στην πρόσφατη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου και των Onirama στην Κεφαλονιά, όπου εντοπίστηκαν 8.000 ασφράγιστα εισιτήρια των 20 ευρώ! Σε συνέντευξή της, η Έλενα έδωσε την δική της εκδοχή, ξεκαθαρίζοντας την θέση της.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο με την εταιρεία η οποία διοργανώνει την φετινή περιοδεία με τους Onirama και ότι συγκεκριμένη εταιρεία είχε επίσης συμβόλαιο με την διοργανώτρια εταιρεία στην Κεφαλονιά», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Όσο η Έλενα τραγουδούσε και ο κόσμος καλοπερνούσε, οι ελεγκτές έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά.

Η τραγουδίστρια επισημαίνει πως η ίδια δεν έχει ουδεμία ευθύνη για τα φορολογικά: «από την στιγμή που εγώ και η παραγωγή είμαστε νόμιμοι και όλα είναι κανονισμένα εδώ και καιρό, ο στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για τον κόσμο που έχει έρθει να μας δει», επισημαίνει.

Μετά και την περσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο όπου διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων, το ΣΔΟΕ ελέγχει εξονυχιστικά τις συναυλίες αλλά και άλλες εκδηλώσεις.

Κι αν οι καλλιτέχνες δεν ανακατεύονται με τα φορολογικά, ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι όμιλοι και σύνδεσμοι φίλων που στο όνομα του πολιτισμού στερούν από το κράτος σημαντικά έσοδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick