twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

18 Αυγούστου 2010

Έκρηξη βόμβας στο Terra Petra στην Πετρούπολη

Συγκλονίστηκε η μισή Αθήνα από την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στο Terra Petra της Πετρούπολης, δίπλα σχεδόν στο Θέατρο Πέτρας και ευτυχώς σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τις πρώτες κατοικίες της περιοχής.

Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε μέχρι τον Κορυδαλλό, σχεδόν ισοπεδώθηκε ένα μεγάλο τμήμα της γνωστής καφετέριας. Σοβαρές υλικές ζημιές έχουν προκληθεί κυρίως σε αίθουσες του ισογείου και του πρώτου ορόφου. Ωστόσο, ευτυχώς έχουμε μόνο υλικές ζημιές, καθώς η καφετέρια – νυχτερινό κέντρο είχε κλείσει από τις τρεις μετά τα μεσάνυχτα.

Για την έκρηξη, που έγινε με αυτοσχέδιο μηχανισμό, δεν υπήρξε κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Εκείνη την ώρα στον χώρο υπήρχε ένας φύλακας που για καλή του τύχη βρίσκονταν σε απόσταση από το σημείο της τοποθέτησης της βόμβας και δεν έπαθε τίποτα.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και συλλέγει στοιχεία που θα την βοηθήσουν για την εξιχνίασή της. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί κανέναν ενδεχόμενο...


Star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick