twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

9 Σεπτεμβρίου 2010

ΚατσουρΆνω - κάτω έγινε η Εθνική Ελλάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport.gr, ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου είναι o Κώστας Κατσουράνης, η συμπεριφορά του οποίου στάθηκε αφορμή για την αποχώρηση του Σωτήρη Κυργιάκου από την Εθνική τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και την επικείμενη του Φάνη Γκέκα.

Με τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, είχε έντονο φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τη Νιγηρία στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντος της Εθνικής, ο Κατσουράνης έχει "πατήσει" στην παρουσία του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του προς τους συμπαίκτες του πολλές φορές να υπερβαίνει τα όρια, ακόμη και στις προπονήσεις με τον τρόπο που απευθύνεται προς αυτούς.

Ακόμη και προς τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Αλέξη Τζόρβα, το όνομα του οποίου είδε το φως της δημοσιότητας ως ο επόμενος υποψήφιος για να αποχωρήσει από την Εθνική.

Μάλιστα, πέρυσι είχε δημιουργηθεί θέμα στην Παιανία, στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά για να μην προκληθεί αναστάτωση στην ομάδα που βρισκόταν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν διέρρευσε τίποτα. Έκτοτε το γυαλί στις σχέσεις των δύο ανδρών, έσπασε.

Συμπεριφορές τέτοιου τύπου υπήρξαν και στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής στην Κροατία, με τη δράση να φέρνει αντίδραση από το μέρος ορισμένων παικτών και τον Κατσουράνη να... απαντάει με απαξιωτικές χειρονομίες.

Οπως απαξιωτικοί ήταν οι χαρακτηρισμοί προς τον φίλαθλο, που του ζήτησε να αποχωρήσει από την Εθνική, μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής στο Καραϊσκάκη με την Γεωργία. Ο Κατσουράνης σταμάτησε τις δηλώσεις που έκανε εκείνη τη στιγμή και καταφέρθηκε εναντίον του.

Η κατάσταση στα αποδυτήρια έχει ξεφύγει και οι όποιες επιλογές φαίνεται να γίνονται με γνώμονα τις διαπροσωπικές σχέσεις του Κώστα Κατσουράνη με τον Φερνάντο Σάντος.

Από την θητεία του πορτογάλου τεχνικού στην ΑΕΚ μέχρι και την Μπενφίκα, όταν ο έλληνας μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Αετούς, λόγω της παρουσίας του νυν προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Το θέμα πλέον που προκύπτει είναι σοβαρό, όχι μόνο λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη και των αποχωρήσεων εξαιτίας αυτής, αλλά και για το γεγονός ότι το συντηρεί και ο Σάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick