twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Αυγούστου 2009

Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης : Οι διακοπές στη Μύκονο


Το ζευγάρι έφτασε στη Μύκονο την Παρασκευή και το πρώτοπράγμα που έκαναν ήταν να κατέβουν στην παραλία της Παράγκας για να κολυμπήσουν.Η συγκεκριμένη παραλία δεν είναι ιδιαίτερα κοσμική, όμως οι δυο τους δεν πέρασαναπαρατήρητοι από τον κόσμο που ήταν εκεί και οι περισσότεροι τους πλησίασαν γιανα τους ευχηθούν «βίον ανθόσπαρτον».
«Είναι σαν να ξαναζούν τον μήνα του μέλιτος» λέει στο ΟΚ!άνθρωπος που βρέθηκε εκεί. «Δεν έμεναν ούτε λεπτό ο ένας μακριά από τον άλλο, καιόταν τους έδιναν συγχαρητήρια για τον γάμο τους που έγινε τον Ιούνιο στην Αθήνα,ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό τους».
Δυστυχώς, οιδιακοπές τους δεν θα κρατήσουν για πολύ, καθώς μετά τις 20 Αυγούστου η Ευγενία θαπρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει νέο γύρο δοκιμαστικών.Αν και το κανάλι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι αυτή θα είναι η οικοδέσποινα τουΠρωινού καφέ, η Ευγενία κέρδισε τις εντυπώσεις στα πρώτα δοκιμαστικά και το μόνοπου απομένει είναι να καταλήξουν στην ομάδα που θα την πλαισιώνει.
yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick