twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Οκτωβρίου 2010

Τα καυτά φιλιά Μενεγάκη-Παντζόπουλου μπροστά στην κάμερα!

Ντόρος με τα καυτά φιλιά της Ελένης Μενεγάκη! Το πειστήριο μιας σχέσης που μήνες τώρα απασχολεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρήκε και δημοσιοποίησε η «Espresso της Κυριακής».

Ατέλειωτες ώρες οι παπαράτσι και τα τηλεοπτικά συνεργεία προσπαθούσαν να απαθανατίσουν το στοιχείο εκείνο που θα επιβεβαίωνε τον φλογερό έρωτα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου.

Μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο ενδείξεις. Τώρα υπάρχουν και αποδείξεις!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Espresso», Ελένη και Ματέο βρίσκονται έξω από γνωστό κατάστημα εσωρούχων. Εκείνη φορά λευκό φόρεμα με ράντες και κρατά μοβ τσάντα, ενώ εκείνος φορά λευκό λινό πουκάμισο και ασορτί παντελόνι.

Πάνω στην έξαψη τα παιδιά, λοιπόν, άφησαν στην άκρη τις αναστολές και την τακτική «μην μας δει κανένα μάτι» και άρχισαν να φιλιούνται ως άλλοι ερωτοχτυπημένοι έφηβοι, αδιαφορώντας για τους περαστικούς και τα αδιάκριτα βλέμματα!

Το ζευγάρι έζησε ένα 10λεπτο δημόσιου πάθους μέχρι να έρθει το ταξί, που τους οδήγησε σε άγνωστο προορισμό.

Και καλά τα φιλιά, δεν είναι κακό ο έρωτας. Αλλά να ντυθεί η Ελένη... φάντασμα πού να το περιμένουμε; Μάλιστα, καλά διαβάσατε!

Σε φωτογραφίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η παρουσιάστρια έχει ρίξει ένα λευκό σεντόνι από την κορυφή μέχρι τα νύχια, προκειμένου να μην την απαθανατίσει ο φακός στο μπαλκόνι του σπιτιού του Ματέο στην Εκάλη.

Αυτό την μάρανε τώρα; Θέλει η Ελένη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Η απομυθοποίηση, πάντως, πάει κι έρχεται: πρώτα πήγαν για μπαχαρικά λίγο πιο πάνω από την Ομόνοια, μετά ήρθαν τα γλωσσόφιλα στη μέση του δρόμου και τα μασκαριλίκια...

Αλλά τι να σου κάνει η έρμη η παρουσιάστρια; Το είπε και μόνη της την περασμένη Παρασκευή από το πλατό του «Καφέ»: «έτσι είναι αυτά τα κεραυνοβόλα... Τον βλέπεις τον άλλο και πέφτεις ξερός! Τέλος», είπε χαρακτηριστικά.


Συμπέρασμα; Η Ελένη κεραυνοβολήθηκε! Τέλος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick