twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Οκτωβρίου 2010

Δείτε τον άνδρα μοντέλο που συνελήφθη για πορνεία

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για πορνεία. Ο 35χρονος γοητευτικός άνδρας «ψάρευε» πελάτες μέσω Ίντερνετ, με το τίμημα για μια ώρα συντροφιάς να κυμαίνεται από 150 έως 500 ευρώ.

Το γνωστό μοντέλο έχει συνεργαστεί με πολλούς οίκους μόδας, ενώ συμμετείχε σε μεγάλη θεατρική παράσταση αποσπώντας κολακευτικές κριτικές. Ουδείς μπορούσε να φανταστεί την διπλή ζωή του, μέχρι που έπεσε στα χέρια των αρχών.

Μέσω ιστοσελίδας, ο 35χρονος έβρισκε πελάτες με τους οποίους κανόνιζε ερωτικά ραντεβού σε σπίτια και ξενοδοχεία. Για μία ώρα συντροφιάς χρέωνε από 150 έως 500 ευρώ, ενώ στα προσόντα του δεν τόνιζε μόνο το καλογυμνασμένο του κορμί, αλλά και το ότι μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στην Ασφάλεια.

Ένας αστυνομικός του τμήματος ηθών προσποιήθηκε τον πελάτη και κανόνισε ερωτικό ραντεβού με το μοντέλο σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γοητευτικός άνδρας έφτασε στην ώρα του, μόνο που ο πελάτης ήταν αστυνομικός... Μόλις του έδωσε τα 150 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, άλλοι αστυνομικοί που ήταν κρυμμένοι στο δωμάτιο του πέρασαν τις χειροπέδες...
xws2
Το μοντέλο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα το μεσημέρι της Κυριακής, με την κατηγορία της πορνείας.

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα του 'ενόχου' σε τέτοιες περιπτώσεις. Πες είναι ο τάδε, είναι ο δείνα. Λες και γκρεμιστεί καμιά μάντρα αν μας το πούνε.

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick