twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

4 Ιουνίου 2009

Δείτε το νέο βίντεοκλιπ της Άννας Βίσση


Μόλις κυκλοφόρησε το τέταρτο βιντεοκλίπ από την τελευταία δισκογραφική δουλειά τηςΆννας Βίσση. Το κομμάτι που επιλέχθηκε να οπτικοποιηθεί λέγεται «Αλήτισσα Ψυχή», τη μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Κυφωνίδης και τους στίχους η Βάλια Καλαντζή.
Τα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπέγιναν στην Monument Valley της Αριζόνα. Η Άννα, όταν οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μίλησε για το μαγικό τοπίο των γυρισμάτων. «Στην Αμερική οπτικοποιήθηκε και το ζεϊμπέκικο του νέου δίσκου, «Αλήτισσα Ψυχή», σε μία έρημο της Αριζόνα. Ήταν εκπληκτικό το τοπίο, κόκκινα χώματα και ώχρα». Τη σκηνοθεσία έχει κάνει η Κριστίν Κρόκος που είχε αναλάβει και το κλιπ «Στην Πυρά» ενώ το styling η Πατρίσια Φιλντ.
Αυτές τις μέρες η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για την περιοδεία της, που θα ξεκινήσει την Τρίτη 30 Ιουνίου στην Αθήνα, και αμέσως μετά ακολουθούν διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Λίγο πριν από τη συναυλία της, η Άννα θα εμφανιστεί στα Video Music Awards του MAD, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, όπου θα κάνει ντουέτο με τον Νταν Ουίλσον.
από το yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick