twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιουνίου 2009

Η Παρασκευή ίσως αποδεχθεί ιστορική μέρα για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι είναι πολύ πιθανό να έρθει η απάντηση από τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στην πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...
Μάλιστα, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» έχει αφήσει στην ευχέρεια των δύο αδελφών το ποσό με το οποίο θα συμμετάσχουν στην αύξηση.
Δεν αποκλείεται οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να καλύπτουν όλο το ποσό της αύξησης, το οποίο ίσως και να ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια ευρώ για το 40% των μετοχών. Υπάρχει πάντως και η περίπτωση να μπουν με ένα ποσό της τάξεως των 40-50 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι ώστε να αφήσουν χώρο και σε κάποιους άλλους επιχειρηματίες να συμμετάσχουν με μικρότερα ποσά.

Κάτι τέτοιο δείχνει την επιθυμία του Σωκράτη Κόκκαλη να βάλει μέσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός ανθρώπους που έχουν τους ίδιους στόχους και τα ίδια οράματα με αυτόν για την ομάδα. Επιπλέον δεν θα πρέπει να προκαλέσει αίσθηση το ενδεχόμενο ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» να προσφέρει ακόμα και το 50% της ΠΑΕ με ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick