twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

11 Ιουνίου 2009

Στην Κρήτη ο Κρουζ!

Την ώρα που αποτελεί τον νούμερο ένα υποψήφιο για να γίνει ο επιθετικός που θα κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού ο Χούλιο Κρουζ θα βρίσκεται στην Κρήτη μέχρι το Σάββατο... φουντώνοντας τις φήμες! O Aργεντινός φορ μιλάει στο gazzetta.gr και ξεκαθαρίζει πως «ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, μια ενδιαφέρουσα προοπτική και μέσα στο σαββατοκύριακο θα έχω αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας μου».
Τι και αν βρίσκεται στην δύση της καριέρας του; Τι και αν έχει πατήσει τα 34 και πάει για τα 35; Ο Χούλιο Κρουζ αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους φορ στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός του έχει προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον ντύσει στα πράσινα.
Ο Κώστας Αντωνίου όπως και ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένουν την απάντηση του Αργεντίνου παικταρά, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, όπου θα απολαμβάνει τις διακοπές του μέχρι και το Σάββατο. Μέρα, κατά την οποία θα επιστρέψει στο Μιλάνο.
Το gazzetta.gr εντόπισε τον πρώην άσο της Ίντερ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα αποφασίσει μέσα στο σαββατοκύριακο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους «πράσινους».
«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Κρήτη και κάνω διακοπές. Το Σάββατο θα επιστρέψω στο Μιλάνο και μέχρι την Κυριακή θα έχει τελειώσει το θέμα σχετικά με την ομάδα που θα συνεχίσω.» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική, ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα και μια ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης είναι η ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης που είμασταν συμπαίκτες στο Μιλάνο».

από την gazetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick