twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

26 Ιουνίου 2009

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ράνια Θρασκιά


Τα δάκρυα συγκίνησης του Γρηγόρη και της Ράνιας

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το κεφάλαιο «Όμορφος Κόσμος» έκλεισε οριστικά για τον Γρηγόρη και μαζί με τους συνεργάτες του ετοίμασαν βίντεο αφιερωμένα στα 6 χρόνια του παρουσιαστή στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Mega. Και η Ράνια Θρασκιά, όμως, μέσω της εκπομπής Πολύ Μπλα Μπλα αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αρναούτογλου και στη συνεργασία τους.

Ο Γρηγόρης συγκινήθηκε πολύ όταν άρχισαν να προβάλλονται τα αφιερώματα όπως και η ομάδα του η οποία ξέσπασε σε κλάματα. Η Νάντια Μπουλέ καθόταν δίπλα του και άφησε τη συγκίνηση της να αποτυπωθεί από τις κάμερες της εκπομπής. «Θα ξανάρθω» δήλωσε ο Γρηγόρης ενώ ευχήθηκε και στους επόμενους παρουσιαστές, «εύχομαι τα νέα παιδιά να καταφέρουν αυτά που δεν κατάφερα εγώ».



Η Ράνια Θρασκιά αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πως είδε την τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη και συγκινήθηκε πολύ γιατί «ήταν μια ολόκληρη ζωή για τον Γρηγόρη. Με τίμησαν πολύ και ήταν συγκινητικό. Ήμουν μόνο τα 3 πρώτα χρόνια αλλά βλέποντας τα βιντεάκια ένιωσα και πάλι τις ίδιες αγωνίες που είχα τότε». Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή της, Κοιτάω Μπροστά, και δήλωσε πως «ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα αλλά οι τηλεθεατές μας στήριξαν. Ήμασταν συνεπείς ακόμη και τότε που οι τηλεθεάσεις ήταν πιο χαμηλές. Ποτέ δεν αλλάξαμε ύφος για τα νούμερα. Ζήτησε επίσης συγνώμη που δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της εξηγώντας πως ο προσωπικός της γιατρός την υποχρέωσε να αποχωρήσει δύο εβδομάδες νωρίτερα από τα επαγγελματικά της καθήκοντα προκειμένου να ξεκουραστεί.
Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος τελειώνει και αυτό είναι το επώδυνο κομμάτι αλλά ένας άνθρωπος που παρουσιάζει μία εκπομπή που λέγεται "Κοιτάω Μπροστά" δεν μπορεί παρά να το κάνει και στη ζωή του, προσωπική και επαγγελματική. Το Σεπτέμβριο πάντως θα είμαστε πανέτοιμοι να σας παρουσιάσουμε τη νέα μας εκπομπή».
Η Ράνια σχολίασε και την απόφαση του Γρηγόρη να αλλάξει πόστο και να μεταφερθεί σε βραδινή ζώνη του προγράμματος. «Ένα σημαντικό κανάλι τον εμπιστεύεται και πάλι για ένα πιο σημαντικό πόστο. Οπότε αυτή είναι μια καινούργια αρχή για ακόμη πιο σημαντικά πράγματα. Είναι πολύ ταλαντούχος και πολύ ικανός, το έχει αποδείξει χρόνια τώρα».
yupi

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καιροσ ηταν!!! απο τοτε που εφυγε η Θρασκια απο το πρωινο και χώρισε με τον Γρηγορη ουτε το ονομα του δεν ελεγε... οσο για τον Γρηγορη εχω να δηλωσω οτι ειμαι πααααααααααααρα πολυ fan του και σημερα ηταν τελειοσ..οποιοσ θα παει στην θεση του δεν θα φερει τα νουμερα που εφερε αυτοσ και θα συγκρινεται μαζι του... ειναι ενασ παρουσιαστησ που μπορει να επιβιωσει σε ολα τα ηδη παρουσιασησ... εχει κανει τρελεσ επιτυχιεσ και ολοι τον βαρανε... δεν πειραζει ομωσ!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΑΝ;ΚΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ...

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick