twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2009

Τρομοκρατικό χτύμημα με νεκρό αστυνομικό στα Πατήσια...

Δολοφονική επίθεση από δύο αγνώστους δέχτηκε αστυνομικός στον πεζόδρομο της Δημητρακοπούλου στα Πατήσια στις 6:30 το πρωΐ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ήταν σε υπηρεσία καθώς βρίσκονταν έξω από το σπίτι της Σοφίας Κυριακίδου, που είναι μάρτυρας στην υπόθεση του ΕΛΑ. Η Σοφία Κυριακίδου είναι πρώην σύζυγος του πρώην κοινοτάρχη Κιμώλου Αγγελέτου Κανά.

Ο αστυνομικός, ηλικίας 40 ετών, που όπως μεταδίδει η ΝΕΤ, εργαζόταν στο τμήμα επιχειρήσεων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, μόλις είχε αναλάβει τη βάρδιά του και βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, όταν δέχθηκε επίθεση.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε μηχανή, χρησιμοποίησαν δύο ή τρία όπλα και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να δει κάτι κανείς, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο αστυνομικός πρόλαβε να ανταποδώσει στα πυρά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο την ώρα που δέχθηκε τους πυροβολισμούςΆρθρο από το madata.gr

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από τρομοκρατική οργάνωση για τη δολοφονία

Madata.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick