twitter
    http://www.papagalaki.tk
test

17 Ιουνίου 2009

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Νάντια Μπουλε...Επισημοποιούν την σχέση τους;

Είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια Μπουλέ συμπλήρωσαν τέσσερις μήνες μαζί και δείχνουν να το απολαμβάνουν. Πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί με όλο το team της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» στην Κυλλήνη. «Η Νάντια έχει κάνει τον Γρηγόρη πάλι παιδί» σχο­λίαζαν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον του ζευ­γαριού. Οι δυο τους περνούσαν πολλές ώρες στην παραλία, παλεύοντας με τα κύματα σαν μικρά παιδιά ή παίζοντας ρακέτες. Τα απογεύματα προτιμούσαν να χαλαρώνουν στην πισίνα πίνοντας καφέ ή δροσι­στικά κοκτέιλ και να κάνουν ηλιοθεραπεία.
Όσο για τα μελλοντικά τους σχέδια; Αυτά προς το παρόν δεν φαίνεται να τους πολυαπασχόλη­σαν, αφού το ραντεβού του Γρηγόρη με το Mega έχει οριστεί για μετά τις 26 Ιουνίου, όταν δηλαδή ο «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» θα ρίξει αυλαία, τουλά­χιστον για φέτος. Εξάλλου, η Νάντια στην τελευταία της συνέντευξη, στο «ET Weekly», υπογράμμισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεται η δική μου επαγγελμα­τική πορεία με τις τηλεοπτικές επιλογές του Γρηγόρη. Προσπαθώ αυτά τα επτά χρόνια να κάνω σωστές επιλογές και να γίνομαι κάθε χρόνο καλύτερη».


Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

από το yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

News & Media Blogs - Blog Catalog Blog DirectoryCurrent Events & News Blogs - Blog Rankings Entertainment blogsblogarama - the blog directoryBlog Flux DirectoryOn our way to 1,000,000 rss feeds - millionrss.comBlogger Trick